ΔΩΡΕΆΝ ΑΠΟΣΤΟΛΉ ΑΠΌ 50 ΕΥΡΏ

ΝΑ ΠΆΤΕ ΓΙΑ ΜΑΝΙΚΙΟΎΡ ΜΑΖΊ;

ΛΑΜΠΕΡΌ, ΕΛΑΣΤΙΚΌ ΚΑΙ ΜΑΚΡΆΣ ΔΙΆΡΚΕΙΑΣ - ΑΥΤΌ ΠΕΡΙΓΡΆΦΕΙ ΤΟ UV ΒΕΡΝΊΚΙΑ ΝΥΧΙΏΝ ΑΠΌ ΤΗΝ SEMILAC PERFECT.

 

Γνωρίζετε ήδη τα βερνίκια νυχιών UV; Αυτά τα καινοτόμα προϊόντα συνδυάζουν τις ιδιότητες των κλασικών και των ελαστικών βερνικιών νυχιών. Εφαρμόζονται εξίσου εύκολα με τα κλασικά βερνίκια νυχιών. Ωστόσο, ένα μανικιούρ με UV βερνίκι νυχιών Semilac διαρκεί πολύ περισσότερο, είναι πιο ανθεκτικό στις φθορές και τα σπασίματα και χαρίζει στα νύχια σας ένα όμορφο, ζωντανό χρώμα που διαρκεί έως και 3 εβδομάδες. Τα βερνίκια νυχιών UV είναι κατάλληλα για όλους! Αν προτιμάτε τα διακριτικά και λιτά, τα κοντά, καθαρά νύχια με ένα nude UV βερνίκι νυχιών δείχνουν πολύ φυσικά και θηλυκά. Ονειρεύεστε μακρύτερα νύχια, αλλά απλά δεν μεγαλώνουν; Το UV μανικιούρ με βερνίκι νυχιών δυναμώνει τα νύχια σας, τα κάνει πιο ανθεκτικά στις εξωτερικές επιδράσεις και τα προστατεύει από τις φθορές, ώστε να μην σπάνε εύκολα. Είτε για ειδικές περιστάσεις είτε για casual εμφανίσεις, το UV μανικιούρ με βερνίκι νυχιών της Semilac ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας και σας κάνει να αισθάνεστε όμορφα παντού.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΧΡΟΝΟΥ

 

ΑΡΜΟΔΙΟ

ΠΑΡΆΓΟΝΤΑΣ ΕΥΕΞΊΑΣ

ΠΑΝΤΑ ΤΑΣΗ

 

ΧΡΏΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΆΘΕ ΠΕΡΊΣΤΑΣΗ

ΌΜΟΡΦΑ ΝΎΧΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΆΝΕΤΕ ΜΌΝΟΙ ΣΑΣ!

ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΧΡΏΜΑ ΕΠΙΤΥΓΧΆΝΕΤΑΙ ΣΕ ΈΝΑ ΣΤΟΎΝΤΙΟ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΏΝ...

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ!

 

Γιατί να περάσετε ώρες σε ένα ινστιτούτο ομορφιάς, να θυσιάσετε πολύτιμο χρόνο με την οικογένειά σας ή να ξοδέψετε πολλά χρήματα για όμορφα νύχια; Σας αρέσει να συναντάτε τις φίλες σας για έναν καφέ ή φτιάχνετε μαζί αποκριάτικες στολές για τα παιδιά; Γιατί να μην κάνετε μανικιούρ μαζί; Είναι πολύ πιο διασκεδαστικό όταν το κάνετε μαζί. Οι φίλες σας μπορούν πάντα να σας βοηθήσουν με το μανικιούρ σας στο δεξί χέρι (ναι, ναι, καταλαβαίνουμε επίσης ότι αυτό μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο). Όσο προσέχετε τα παιδιά σας, κάντε στον εαυτό σας ένα χαλαρωτικό μανικιούρ με τη βοήθεια μιας λάμπας UV και ενός εκπληκτικού κόκκινου βερνικιού νυχιών. Αυτός είναι ο τέλειος τρόπος για να εξισορροπήσετε τον οικογενειακό χρόνο και τον χρόνο μου!

ΧΡΌΝΟ ΜΑΖΊ ΚΑΤΆ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΙΚΙΟΎΡ ?

ΓΙΑΤΊ ΒΕΡΝΊΚΙΑ ΝΥΧΙΏΝ UV ΑΠΌ ΤΗΝ SEMILAC;

ΔΙΑΦΟΡΑ

ΧΡΩΜΑΤΑ

 

ΚΑΙΝΟΤΌΜΟ 5IN1-UV-NAGELLACKE

ANIMAL-FREE

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΉΣ ΣΤΊΛΒΩΣΗΣ = ΥΨΗΛΉ ΠΟΙΌΤΗΤΑ

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΆ ΕΛΕΓΜΈΝΟ

ΕΛΕΓΜΈΝΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΈΝΟ

ΠΡΩΤΗ ΑΓΟΡΑ

ΤΑ ΤΈΛΕΙΑ ΣΕΤ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ

 

Έχετε μόλις ξεκινήσει την περιπέτειά σας με το UV μανικιούρ με βερνίκι νυχιών; Τότε έχουμε κάτι για εσάς. Σετ εκκίνησης που περιέχουν όλα τα απαραίτητα προϊόντα για το μανικιούρ και την επακόλουθη αφαίρεση. Έχουμε συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα για εσάς σε ένα σετ. Αυτές οι όμορφες συσκευασίες περιέχουν το σετ σας για το τέλειο μανικιούρ με UV βερνίκι νυχιών. Αλλά έχουμε και κάτι ακόμα για εσάς: Αν επιλέξετε αυτό το σετ, μπορείτε να επιλέξετε τα πρώτα χρώματα με τα οποία θέλετε να βάψετε τα νύχια σας. Η επιλογή είναι δική σας. Το σετ είναι επίσης ένα εξαιρετικό δώρο για φίλους και γνωστούς. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε επίσης να μοιραστείτε τη χαρά σας για τα προϊόντα όταν συναντάτε φίλους και μπορείτε να τα δοκιμάσετε μαζί και να διασκεδάσετε μαζί τους!

ΣΕΤ ΒΕΡΝΙΚΙΏΝ ΝΥΧΙΏΝ UV 

ΔΟΚΙΜΆΣΤΕ ΜΕ LED 36 W 

ΣΕ ΧΡΏΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΉΣ ΣΑΣ 

 

Μπορείτε να επιλέξετε ένα χρώμα βερνικιού νυχιών UV (7 ml). Το σετ περιλαμβάνει επίσης τα δύο χρώματα UV βερνικιού νυχιών με τις μεγαλύτερες πωλήσεις (3 ml): ένα κλασικό κόκκινο και μια καθολική nude απόχρωση.. 

Δοκιμάστε τώρα

ΣΕΤ ΒΕΡΝΙΚΙΏΝ ΝΥΧΙΏΝ UV

ΑΓΆΠΗ ΜΟΥ ΟΔΉΓΗΣΕ 48/24 W

ΣΕ ΧΡΏΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΉΣ ΣΑΣ 

 

Μπορείτε να επιλέξετε έως και τρία χρώματα βερνικιού νυχιών UV (7 ml). Παρέχετε επίσης ένα ματ top coat (3 ml). 


Δοκιμάστε τώρα

ΧΡΉΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΈΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΉ
ΒΉΜΑ ΠΡΟΣ ΒΉΜΑ: ΕΦΑΡΜΟΓΉ ΤΟΥ ΒΕΡΝΙΚΙΟΎ ΝΥΧΙΏΝ UV 

 

Εφαρμόζετε βερνίκι νυχιών UV για πρώτη φορά; Με τις οδηγίες βήμα προς βήμα, η εφαρμογή του βερνικιού νυχιών είναι παιχνιδάκι. 

1.ΣΤΑΔΙΟ 

 

Προετοιμασία της πλάκας νυχιών - Διαμορφώστε τα νύχια σας με μια λίμα Semilac. Εξομαλύνετε την πλάκα νυχιών με το μπλοκ στίλβωσης Semilac Quality και αφαιρέστε τη σκόνη με ένα μαλακό βουρτσάκι. Αφού απομακρύνετε τη σκόνη, απολιπάνετε την πλάκα νυχιών με ένα βαμβάκι που έχει υγρανθεί με το καθαριστικό νυχιών Semilac Nail Cleaner. Εάν είναι απαραίτητο, εφαρμόστε ένα αστάρι χωρίς οξέα για να βελτιώσετε την πρόσφυση του βερνικιού νυχιών. Περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα για να εξατμιστεί το αστάρι. 

2. ΣΤΑΔΙΟ 

 

Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα οποιασδήποτε βάσης Semilac σε ολόκληρη την πλάκα του νυχιού, μην ξεχνάτε να σφραγίζετε την ελεύθερη άκρη του νυχιού. Στη συνέχεια, σκληρύνετε τα νύχια κάτω από μια λάμπα. Λάβετε υπόψη το χρόνο σκλήρυνσης του προϊόντος, ο οποίος εξαρτάται από τον τύπο του βασικού βερνικιού και τη λάμπα που χρησιμοποιείται. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το χρόνο σκλήρυνσης, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα semilac.gr. 

3. ΣΤΑΔΙΟ 

 

Εφαρμόστε την πρώτη λεπτή στρώση βερνικιού νυχιών Semilac στο επιλεγμένο χρώμα και μην ξεχάσετε να σφραγίσετε την ελεύθερη άκρη του νυχιού. Στη συνέχεια, αφήστε τα νύχια να σκληρύνουν κάτω από μια λάμπα. Μετά τη σκλήρυνση, εφαρμόστε άλλη μια λεπτή στρώση βερνικιού νυχιών για να τονίσετε το χρώμα και σκληρύνετε ξανά κάτω από τη λάμπα. Ο χρόνος σκλήρυνσης εξαρτάται από τον τύπο της λάμπας και το χρησιμοποιούμενο βερνίκι νυχιών UV Semilac. 

4. ΣΤΑΔΙΟ 

 

Εφαρμόστε οποιοδήποτε top coat σε ένα πλήρως σκληρυμένο στρώμα βερνικιού νυχιών Semilac UV, σφραγίστε την ελεύθερη άκρη του νυχιού και σκληρύνετε κάτω από μια λάμπα. Όταν χρησιμοποιείτε το Semilac Top ή το Semilac Top Mat, αφαιρέστε το στρώμα ιδρώτα με ένα βαμβάκι χωρίς σκόνη που έχει υγρανθεί με το Semilac Nail Cleaner. Μετά το μανικιούρ, χρησιμοποιήστε ένα λάδι για τα πετσάκια και εφαρμόστε μια κρέμα χεριών. Παρακολουθήστε επίσης τα βίντεο της Semilac στο YouTube. 

ΠΏΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΈΣΕΤΕ ΈΝΑ UV ΜΑΝΙΚΙΟΎΡ ΒΕΡΝΊΚΙ ΝΥΧΙΏΝ 

ΒΉΜΑ ΠΡΟΣ ΒΉΜΑ: ΑΦΑΊΡΕΣΗ ΕΝΌΣ UV ΜΑΝΙΚΙΟΎΡ ΜΕ ΒΕΡΝΊΚΙ ΝΥΧΙΏΝ 

 

Μόλις το βερνίκι νυχιών σας μεγαλώσει, θα πρέπει να αφαιρέσετε το UV βερνίκι νυχιών σας. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε; Ακολουθούν οι συμβουλές μας: 

1.ΣΤΑΔΙΟ 

 

Εξομαλύνετε απαλά το εξωτερικό στρώμα του μανικιούρ με το μπλοκ στίλβωσης Semilac Quality ή την ευθεία λίμα 100/180 Semilac Quality. 

2. ΣΤΑΔΙΟ 

 

Βρέξτε τα περιτυλίγματα Semilac Remover Wraps με την ακετόνη Semilac ή το διάλυμα Semilac Remover. Τυλίξτε κάθε δάχτυλο σφιχτά σε αλουμινόχαρτο και περιμένετε περίπου 10-15 λεπτά. 

3. ΣΤΑΔΙΟ 

 

Όταν το UV βερνίκι νυχιών είναι μαλακό, αφαιρέστε το προσεκτικά με ένα ξύλινο ραβδί ή το Semilac Pusher. Τέλος, εξομαλύνετε την πλάκα νυχιών με το Semilac Quality Polishing Block. 

Ανακαλύψτε τα προϊόντα μας για την αφαίρεση του UV βερνικιού νυχιών. Θα λατρέψετε την επιλογή μας σε σετ ή προϊόντα αφαίρεσης βερνικιού νυχιών.

SEMILAC ONE STEP HYBRID 

 

Δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ μανικιούρ με UV βερνίκι νυχιών, αλλά ονειρεύεστε εδώ και καιρό όμορφα και τέλεια περιποιημένα νύχια; Έχουμε αναπτύξει ένα προϊόν ειδικά για εσάς που κάνει το πρώτο σας μανικιούρ με UV βερνίκι νυχιών παιχνιδάκι. Ανακαλύψτε τα πρωτοποριακά υβριδικά βερνίκια νυχιών Semilac One Step Hybrid και ζήστε την εμπειρία ενός όμορφου και λαμπερού χρώματος χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε βερνίκι βάσης και βερνίκι κορυφής. Με ένα μόνο προϊόν μπορείτε εύκολα και γρήγορα να δημιουργήσετε μια όμορφη και περιποιημένη εμφάνιση στα νύχια σας.  

 

 

ΑΝΑΚΑΛΎΨΤΕ ΟΛΌΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΓΚΆΜΑ ΧΡΩΜΆΤΩΝ ΜΑΣ 

 

 

 

 

 

 

Φόρτωση...