692 Semilac Acrylic Clear

692 Semilac Acrylic Clear
6,80 €

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ #692

Semilac Acrylic Clear 692

Ακρυλική διάφανη πούδρα Semilac, η οποία θα σας βοηθήσει να κάνετε πολλά εφέ! Μπορείτε να εφαρμόσετε στα το αγαπημένα σας χρώμα Semilac ή Semilac White Cream Art και να αποκτήσετε ένα ματ αποτέλεσμα ή να ενισχύσετε το χρώμα, αφήνοντάς το απαράλλακτο.

Κάντε κλικ για να δείτε τη σύγκριση των εφέ Semilac!Δείτε περισσότερα
Χρήση
Πώς εφαρμόζουμε τις Semilac Acrylic Powder Clear και Semilac Acrylic Powder White – βήμα-βήμα;Η εφαρμογή των νέων Semilac ακρυλικών σκονών είναι πολύ απλή. Δηάδή, δεν απαιτούνται ειδικά εργαλεία – η πούδρα πασπαλίζεται στο (σε wet top, δηλαδή σε μη πολυμερισμένο top ή σε top με κολλώδη). Η ακριβής τήρηση του τρόπου εφαρμογής είναι πολύ σημαντική. Μετά από την τυπική προετοιμασία του νυχιού για το μανικιούρ, εφαρμόζουμε την βάση για ημιμόνιμο και την πολυμερίζουμε στην λάμπα. Επιλέγουμε ένα από τα ημιμόνιμα της Semilac ή τα color gels, εφαρμόζοντας μια λεπτή στρώση και πολυμερίζουμε στην λάμπα. Εάν επιθυμούμε ένα βαθύτερο αποτέλεσμα, επαναλαμβάνουμε εφαρμόζοντας μια δεύτερη στρώση. Κλειδώνουμε το μανικιούρ μας με Semilac top (με Top No Wipe ή με οποιοδήποτε άλλο top, αφαιρώντας το κολλώδες υπόλειμμα με Semilac Nail Cleaner). Μόλις η πλάκα του νυχιού είναι προετοιμασμένη, σύμφωνα με τα παραπάνω βήματα, μπορούμε να προχωρήσουμε στην διακόσμηση με την Semilac White Cream Art ή με οποιοδήποτε άλλο color gel, και μετά να εφαρμόσουμε την Semilac Acrylic Powder και την πολυμερίζουμε στην λάμπα. Με αυτό τον τρόπο θα έχουμε ένα ματ, με βελούδινη υφή αποτέλεσμα , το οποίο δεν θα πρέπει να το κλείσουμε με Top, ούτε να το πολυμερίσουμε. Δείτε περισσότερα
Για επαγγελματική χρήση
Οι ακρυλικές πούδρες Semilac® προορίζονται για επαγγελματική χρήση. Για να ολοκληρώσετε ένα πλήρως ικανοποιητικό και ασφαλές μανικιούρ, συστήνουμε την παρακολούθηση σεμιναρίων. Δείτε περισσότερα

Semilac Acrylic Powder Clear 692 - Η νέα σκόνη για τα νύχια!

Η Semilac επεκτείνει την προσφορά με νέες σκόνες για τα νύχια! Αυτή τη φορά σας προσφέρουμε την διαφανή ακρυλική πούδρα! Αυτός είναι ο νέος τρόπος για να μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση, που μπορείτε να κάνετε με την ευκολία του ενός χεριού. Το αποτέλεσμα; Των ονείρων σας! Η διάφανη ακρυλική πούδρα έχει ματ τελείωμα, δημιουργεί υφές ή ενισχύει το χρώμα βάσης. Όλα εξαρτώνται από τις ιδέες σας!

Αναρωτιέστε πώς να εφαρμόσετε την ακρυλική πούδρα Semilac Acrylic Powder Clear 692; 

Η εφαρμογή των νέων Semilac ακρυλικών σκονών είναι πολύ απλή. Δηλαδή, δεν απαιτούνται ειδικά εργαλεία – η πούδρα πασπαλίζεται στο (σε wet top, δηλαδή σε μη πολυμερισμένο top ή σε top με κολλώδη). Η ακριβής τήρηση του τρόπου εφαρμογής είναι πολύ σημαντική.
Μετά από την τυπική προετοιμασία του νυχιού για το μανικιούρ, εφαρμόζουμε την βάση για ημιμόνιμο και την πολυμερίζουμε στην λάμπα.
Επιλέγουμε ένα από τα ημιμόνιμα της Semilac ή τα color gels, εφαρμόζοντας μια λεπτή στρώση και πολυμερίζουμε στην λάμπα. Εάν επιθυμούμε ένα βαθύτερο αποτέλεσμα, επαναλαμβάνουμε εφαρμόζοντας μια δεύτερη στρώση.
Κλειδώνουμε το μανικιούρ μας με Semilac top (με Top No Wipe ή με οποιοδήποτε άλλο top, αφαιρώντας το κολλώδες υπόλειμμα με Semilac Nail Cleaner).
Μόλις η πλάκα του νυχιού είναι προετοιμασμένη, σύμφωνα με τα παραπάνω βήματα, μπορούμε να προχωρήσουμε στην διακόσμηση με την Semilac White Cream Art ή με οποιοδήποτε άλλο color gel, και μετά να εφαρμόσουμε την Semilac Acrylic Powder και την πολυμερίζουμε στην λάμπα. Με αυτό τον τρόπο θα έχουμε ένα ματ, με βελούδινη υφή αποτέλεσμα , το οποίο δεν θα πρέπει να το κλείσουμε με Top, ούτε να το πολυμερίσουμε.

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στις ακρυλικές πούδρες και στις σκόνες που διαθέτει η Semilac στην συλλογή της; 

Οι Semilac Acrylic Powder Clear και Semilac Acrylic Powder White είναι 2 ακρυλικές πούδρες (διαφανής και λευκή), χάρη στις οποίες μπορούμε να δημιουργήσουμε μοναδικά σχέδια και, να δημιουργήσουμε υφές, καθώς και ένα ματ τελείωμα. Οι υπόλοιπες σκόνες της Semilac χαρακτηρίζονται από διαφορετικό αποτέλεσμα και αποτελούν ξεχωριστά εφέ η κάθε μια. Παρόλα αυτά δεν υπάρχει περιορισμός να χρησιμοποιηθούν μεταξύ τους – συνδυάστε, αναμείξτε και διασκεδάστε δημιουργώντας ένα μοναδικό μανικιούρ!

 • Να φυλάσσεται σε μέρος μακριά από παιδιά.
 • Να αποφεύγεται η επαφή με το δέρμα και τα μάτια.
 • Να μην χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις οποιασδήποτε ευαισθησίας σε οποιοδήποτε συστατικό του προϊόντος.
 • Να μην χρησιμοποιείται σε περίπτωση βλαβών ή ασθενειών της φυσικής πλάκας του νυχιού.
 • Σε περίπτωση οποιασδήποτε ανεπιθύμητης αντίδρασης ή εμφάνιση υπερευαισθησίας, όπως αίσθηση καψίματος, κνησμό, ερυθρότητα κτλ. είναι απαραίτητο να διακόψετε την τοποθέτηση του προϊόντος.
 • Το προϊόν θα πρέπει να εφαρμόζεται σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσεως και όχι μετά την ημερομηνία λήξεως.
 • Η ημερομηνία λήξεως, ο serial number και ο αριθμός παρτίδας στην συσκευασία.
 • Να αποφεύγεται η απευθείας έκθεση στον ήλιο ή η παρατεταμένη έκθεση σε UV ακτινοβολία.
 • οποιαδήποτε ένδειξη ασθένειας της φυσικής πλάκας του νυχιού: όπως μύκητες των νυχιών αλλά της γύρω περιοχής, παρωνυχία, μυκητίαση στην γύρω περιοχή εργασίας, κονδυλώματα επωνυχιών , ψωρίαση νυχιών κ.α.
 • ξεφλούδισμα της φυσικής πλάκας του νυχιού
 • φλεγμονή ή αλλεργίες
 • τραυματισμούς των νυχιών, μολύνσεις των νυχιών και της γύρω περιοχής
 • ερεθισμός του δέρματος και της φυσικής πλάκας των νυχιών που προκύπτουν κατά την εφαρμογή του μανικιούρ, π.χ. κατά τη διάρκεια της αφαίρεσης επωνυχίων
 • ευαισθησία σε οποιοδήποτε συστατικό του προϊόντος
Οι κριτικές σας

Ανυπομονούμε να βαθμολογήσετε το προίόν...

Το προϊόν δεν έχει ακόμα αξιολογηθεί

Καταχωρήστε την κριτική σας
Καταχωρήστε την κριτική σας

Γράψτε μια κριτική

692 Semilac Acrylic Clear

692 Semilac Acrylic Clear
Η Βαθμολογία σας
απαραίτητα πεδία