690 Semilac Flash Holo Silver

690 Semilac Flash Holo Silver
10,00 €
-
+

#690

Semilac Flash Holo Silver 690

Ολογραφικό αποτέλεσμα σε μορφή σκόνης, που επiτυγχάνεται με μικροσκοπικά σωματίδια, που προσφέρουν εξαιρετική λάμψη. Η σκόνη Semilac Flash Holo είναι κάτι παραπάνω από έναν τρόπο για μοναδικά νύχια. Είναι η ευκαιρία μεταφοράς σε μία άλλη εποχή και η ανακάλυψη της γοητείας των περασμένων ετών. Θυμηθείτε μόνο τα pastel σακάκια με τις παραγεμισμένες βάτες, τις λουλουδάτες φαρδιές μπλούζες και την αίσθηση ελευθερίας - όλα τα αυτά έχει η σκόνη για ημιμόνιμα βερνίκια Semilac Flash Holo Pink 690! Πειραματιστείτε με το ολογραφικό αποέλεσμα holo! 

Κάντε κλικ για να δείτε τη σύγκριση των εφέ Semilac!Δείτε περισσότερα
Χρήση
Πώς εφαρμόζεται η σκόνη ;Είναι αρκετά εύκολο, όσον αφορά τις σκόνες Semilac Flash Holo! Το σημαντικό είναι ότι όλα τα ημιμόνιμα βερνίκια Semilac μπορούν να γίνεουν η βάση για τις σκόνες και την δημιουργία σας με τις σκόνες! Δεν θα χρειαστείτε ειδικά εργαλεία για την εφαρμογή τους, την σκόνη απλά την πασπαλίζετε πάνω σε:
 • επιφάνεια με κολλώδη ουσία. Τρίβετε με το δάχτυλό σας την επιφάνεια του νυχιού, κλείνετε με το Top της επιλογής σας και πολυμερίζετε στην λάμπα!
 • επιφάνεια χωρίς κολλώδη ουσία. Τρίβετε με το δάχτυλό σας την επιφάνεια του νυχιού, κλείνετε με το Top της επιλογής σας και πολυμερίζετε στην λάμπα!
 • σε υγρό Top Semilac ( χωρίς να το έχετε πολυμερίσει ). Πολυμερίζετε αφού έχετε πασπαλίσει τα νύχια με την σκόνη! Η σκόνη Semilac Flash Holo είναι έτοιμη ! Δείτε περισσότερα
 • Για επαγγελματική χρήση
  Τα Semilac® Effects προορίζονται για επαγγελματική χρήση. Για να ολοκληρώσετε ένα πλήρως ικανοποιητικό και ασφαλές μανικιούρ, συστήνουμε την παρακολούθηση σεμιναρίων. Δείτε περισσότερα

  Semilac Flash Holo για το ημιμόνιμομ μανικιούρ - η πρωτοτυπία είναι η δύναμή σας!

  Η Semilac Flash Holo είναι μια καινοτομία στην συλλογή μας, αφιερωμένη στις τολμηρές και σίγουρες γυναίκες για τον εαυτό τους.Για εκείνες που δεν φοβούνται να πειραματιστούν. Επίσης παρακολουθούν τη μόδα! Το λαμπερό αποτέλεσμα στα νύχια σας σε έντονα χρώματα είναι η επισφράγιση τη επιτυχίας σας - δοκιμάστε την και νιώστε την έκρηξη της ελευθερίας! Καθαρή ασημένια σκόνη - Say Holo!

  Με την Semilac Flash Holo Silver 690 μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν θα χρειαστείτε επιπλέον κοσμήματα. Η δεκαετία του '90 θα βρίσκεται στα νύχια σας! Η ασημένια σκόνη από την τελευταία συλλογή της Semilac, μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε τρόπο - το πιο σημαντικό είναι να πάτε πέρα από το άκαμπτο πλαίσιο και απλά να διασκεδάσετε! Αυτό το χρώμα είναι τόσο ευπροσάρμοστο, που θα είναι τέλειο με τα denim ρούχα σας!

  Σκόνη Semilac Flash Holo - σε ποια χρώματα εφαρμόζεται;

  Η Semialc Flash Holo είναι η ιδανική λύση αν θέλετε να παίξετε με χρώματα και μη προφανείς συνδυασμούς. Οι σκόνες μπορούν να συνδυαστούν ελεύθερα με όλα τα χρώματα των ημιμόνιμων βερνικιών Semilac, παράγοντας λαμπερές αντανακλάσεις με ολογραφικό αποτέλεσμα!

  • Να φυλάσσεται σε μέρος μακριά από παιδιά.
  • Να αποφεύγεται η επαφή με το δέρμα και τα μάτια.
  • Να μην χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις οποιασδήποτε ευαισθησίας σε οποιοδήποτε συστατικό του προϊόντος.
  • Να μην χρησιμοποιείται σε περίπτωση βλαβών ή ασθενειών της φυσικής πλάκας του νυχιού.
  • Σε περίπτωση οποιασδήποτε ανεπιθύμητης αντίδρασης ή εμφάνιση υπερευαισθησίας, όπως αίσθηση καψίματος, κνησμό, ερυθρότητα κτλ. είναι απαραίτητο να διακόψετε την τοποθέτηση του προϊόντος.
  • Το προϊόν θα πρέπει να εφαρμόζεται σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσεως και όχι μετά την ημερομηνία λήξεως.
  • Η ημερομηνία λήξεως, ο serial number και ο αριθμός παρτίδας αναγράφονται στο αυτοκόλλητο στο πλάι της συσκευασίας.
  • Να αποφεύγεται η απευθείας έκθεση στον ήλιο ή η παρατεταμένη έκθεση σε UV ακτινοβολία.
  • οποιαδήποτε ένδειξη ασθένειας της φυσικής πλάκας του νυχιού: όπως μύκητες των νυχιών αλλά της γύρω περιοχής, παρωνυχία, μυκητίαση στην γύρω περιοχή εργασίας, κονδυλώματα επωνυχιών , ψωρίαση νυχιών κ.α.
  • ξεφλούδισμα της φυσικής πλάκας του νυχιού
  • φλεγμονή ή αλλεργίες
  • τραυματισμούς των νυχιών, μολύνσεις των νυχιών και της γύρω περιοχής
  • ερεθισμός του δέρματος και της φυσικής πλάκας των νυχιών που προκύπτουν κατά την εφαρμογή του μανικιούρ, π.χ. κατά τη διάρκεια της αφαίρεσης επωνυχίων
  • ευαισθησία σε οποιοδήποτε συστατικό του προϊόντος
  Οι κριτικές σας

  Ανυπομονούμε να βαθμολογήσετε το προίόν...

  Το προϊόν δεν έχει ακόμα αξιολογηθεί

  Καταχωρήστε την κριτική σας
  Καταχωρήστε την κριτική σας

  Γράψτε μια κριτική

  690 Semilac Flash Holo Silver

  690 Semilac Flash Holo Silver
  Η Βαθμολογία σας
  απαραίτητα πεδία