689 Semilac Flash Holo Pink

689 Semilac Flash Holo Pink
10,00 €
-
+

#689

Semilac Flash Holo Pink 689

Ολογραφικό αποτέλεσμα σε μορφή σκόνης, που επιτυγχάνεται με μικροσκοπικά σωματίδια, που προσφέρουν εξαιρετική λάμψη. Η σκόνη Semilac Flash Holo είναι κάτι παραπάνω από έναν τρόπο για μοναδικά νύχια. Είναι η δυνατότητα να μεταφερθούμε σε μία άλλη εποχή και να ανακαλύψουμε την γοητεία των περασμένων ετών! Θυμηθείτε μόνο τα pastel σακάκια με τις παραγεμισμένες βάτες, τις λουλουδάτες φαρδιές μπλούζες και την αίσθηση ελευθερίας - όλα τα αυτά τα έχει η σκόνη για ημιμόνιμα βερνίκια Semilac Flash Holo Pink 689! 

Κάντε κλικ για να δείτε τη σύγκριση των εφέ Semilac!

Δείτε περισσότερα
Χρήση
Πώς εφαρμόζεται η σκόνη ; Είναι αρκετά εύκολο, όσον αφορά τις σκόνες Semilac Flash Holo!Το σημαντικό είναι ότι όλα τα ημιμόνιμα βερνίκια Semilac μπορούν να γίνουν η βάση για τις σκόνες αυτές! Δεν θα χρειαστείτε ειδικά εργαλεία για την εφαρμογή τους, την σκόνη απλά την πασπαλίζετε πάνω σε: -
 • επιφάνεια με κολλώδη ουσία. Τρίβετε με το δάχτυλό σας την επιφάνεια του νυχιού, κλείνετε με το Top της επιλογής σας και πολυμερίζετε στην λάμπα!
 • επιφάνεια χωρίς κολλώδη ουσία. Τρίβετε με το δάχτυλό σας την επιφάνεια του νυχιού, κλείνετε με το Top της επιλογής σας και πολυμερίζετε στην λάμπα!
 • σε υγρό Top Semilac ( χωρίς να το έχετε πολυμερίσει ). Πολυμερίζετε αφού έχετε πασπαλίσει τα νύχια με την σκόνη! Η σκόνη Semilac Flash Holo είναι έτοιμη ! Δείτε περισσότερα
 • Για επαγγελματική χρήση
  Τα Semilac® Effects προορίζονται για επαγγελματική χρήση. Για να ολοκληρώσετε ένα πλήρως ικανοποιητικό και ασφαλές μανικιούρ, συστήνουμε την παρακολούθηση σεμιναρίων. Δείτε περισσότερα

  Σκόνη για τα νύχια από το ένδοξο παρελθόν!

  Η Semilac Flash Holo είναι κάτι περισσότερο από μια μοναδική αστραφτερη σκόνη για τα ημιμόνιμα βερνίκια. Είναι μια ευκαιρία να επιστρέψουμε πίσω στο χρόνο και να ανακαλύψουμε ξανά τη γοητεία των τελευταίων ετών! Θυμηθείτε μόνο τα παστέλ σακάκια με τις μεγάλες βάτες, τις φλοράλ μπλούζες που φοριούνται με ασορτί φόρμες και την με διάχυτη αίσθηση της ελευθερίας - όλα αυτά τα έχει η σκόνη Semilac Flash Holo ροζ 689!

  Πώς θα εφαρμόσετε την σκόνη στα νύχια;

  Πριν το ταξίδι σας στον χρόνο, θα πρέπει πρώτα να λάβετε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εφαρμογής της σκόνης στα νύχια! Είναι εύκολο - ειδικά όταν πρόκειται για Semilac Flash Holo σκονη! Το πιο σημαντικό: όλα τα ημιμόνιμα βερνίκια Semilac μπορούν να αποτελέσουν το βασικό χρώμα για το εφέ αυτό!

  Το σημαντικό είναι ότι όλα τα ημιμόνιμα βερνίκια Semilac μπορούν να γίνουν η βάση για τις σκόνες αυτές! Δεν θα χρειαστείτε ειδικά εργαλεία για την εφαρμογή τους, την σκόνη απλά την πασπαλίζετε πάνω σε: -

  <li>επιφάνεια με κολλώδη ουσία. Τρίβετε με το δάχτυλό σας την επιφάνεια του νυχιού, κλείνετε με το Top της επιλογής σας και πολυμερίζετε στην λάμπα!
  <li> επιφάνεια χωρίς κολλώδη ουσία. Τρίβετε με το δάχτυλό σας την επιφάνεια του νυχιού, κλείνετε με το Top της επιλογής σας και πολυμερίζετε στην λάμπα!
  <li> σε υγρό Top Semilac ( χωρίς να το έχετε πολυμερίσει ). Πολυμερίζετε αφού έχετε πασπαλίσει τα νύχια με την σκόνη! Η σκόνη Semilac Flash Holo είναι έτοιμη !

  • Να φυλάσσεται σε μέρος μακριά από παιδιά.
  • Να αποφεύγεται η επαφή με το δέρμα και τα μάτια.
  • Να μην χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις οποιασδήποτε ευαισθησίας σε οποιοδήποτε συστατικό του προϊόντος.
  • Να μην χρησιμοποιείται σε περίπτωση βλαβών ή ασθενειών της φυσικής πλάκας του νυχιού.
  • Σε περίπτωση οποιασδήποτε ανεπιθύμητης αντίδρασης ή εμφάνιση υπερευαισθησίας, όπως αίσθηση καψίματος, κνησμό, ερυθρότητα κτλ. είναι απαραίτητο να διακόψετε την τοποθέτηση του προϊόντος.
  • Το προϊόν θα πρέπει να εφαρμόζεται σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσεως και όχι μετά την ημερομηνία λήξεως.
  • Η ημερομηνία λήξεως, ο serial number και ο αριθμός παρτίδας αναγράφονται στο αυτοκόλλητο στο πλάι της συσκευασίας.
  • Να αποφεύγεται η απευθείας έκθεση στον ήλιο ή η παρατεταμένη έκθεση σε UV ακτινοβολία.
  • οποιαδήποτε ένδειξη ασθένειας της φυσικής πλάκας του νυχιού: όπως μύκητες των νυχιών αλλά της γύρω περιοχής, παρωνυχία, μυκητίαση στην γύρω περιοχή εργασίας, κονδυλώματα επωνυχιών , ψωρίαση νυχιών κ.α.
  • ξεφλούδισμα της φυσικής πλάκας του νυχιού
  • φλεγμονή ή αλλεργίες
  • τραυματισμούς των νυχιών, μολύνσεις των νυχιών και της γύρω περιοχής
  • ερεθισμός του δέρματος και της φυσικής πλάκας των νυχιών που προκύπτουν κατά την εφαρμογή του μανικιούρ, π.χ. κατά τη διάρκεια της αφαίρεσης επωνυχίων
  • ευαισθησία σε οποιοδήποτε συστατικό του προϊόντος
  Οι κριτικές σας

  Ανυπομονούμε να βαθμολογήσετε το προίόν...

  Το προϊόν δεν έχει ακόμα αξιολογηθεί

  Καταχωρήστε την κριτική σας
  Καταχωρήστε την κριτική σας

  Γράψτε μια κριτική

  689 Semilac Flash Holo Pink

  689 Semilac Flash Holo Pink
  Η Βαθμολογία σας
  απαραίτητα πεδία