674 Semilac Flash Sunlight Effect Orange

674 Semilac Flash Sunlight Effect Orange
7,50 € 10,00 €
-
+

#674

674 Semilac Flash Sunlight Effect Orange

Είστε πρόθυμοι να αναλάβετε νέα καθήκοντα και προκλήσεις; Ένα πραγματικό πορτοκαλί είναι κρυμμένο μέσα σας! Πορτοκαλί εφέ που αλλάζει χρώμα με την UV ακτιμοβολία. Η δυσδιάκριτη σκόνη, που τοποθετείται επάνω στο ημιμόνιμο Semilac είναι ουσιαστικά αόρατη, εως την στιγμή που θα αλλάξει χρώμα από την UV ακτινοβολία!

Κάντε κλικ για να δείτε τη σύγκριση των εφέ Semilac!

Δείτε περισσότερα
Χρήση
Σκόνη για ημιμόνιμο μανικιούρ - για εξαιρετικά λαμπερό αποτέλεσμα!Σας αρέσει ένα εκλεπτυσμένο μανικιούρ που θέλετε να το απολαμβάνετε πολλές εβδομάδες; Σε αυτή την περίπτωση, η σκόνη για το ημιμόνιμο, είναι ιδανική για εσάς! Η Semilac μπορεί να καυχηθεί με την πλούσια συλλογή της, στην οποία θα βρείτε σίγουρα αυτήν που ταιριάζει περισσότερο στο στυλ σας!Εφέ χαμαιλέοντα - νύχια που θα θαυμάζουν απο μακριά!Είστε οπαδός των ιριδισμών; Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να δοκιμάσετε το αποτέλεσμα του χαμαιλέοντα! Τα νύχια σας θα λάμπουν και θα τραβούν τα βλέμματα . Επιλέξτε το χρώμα που ταιριάζει καλύτερα για να επιτύχετε το μανικιούρ των ονείρων σας!Το ημιμόνιμο μανικιούρ μαζί με τις σκόνες Semilac είναι μια εξαιρετική λύση αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρόνο και να εξασφαλίσετε για τα νύχια σας την τέλεια εμφάνιση για πολλές εβδομάδες! Τα προϊόντα Semilac εγγυώνται βάθος χρώματος και την ανθεκτικότητά τους έως 21 ημέρες! Δείτε περισσότερα
Για επαγγελματική χρήση
Τα Semilac® Effects προορίζονται για επαγγελματική χρήση. Για να ολοκληρώσετε ένα πλήρως ικανοποιητικό και ασφαλές μανικιούρ, συστήνουμε την παρακολούθηση σεμιναρίων. Δείτε περισσότερα

Οι σκόνες για ημιμόνιμο βερνίκι Semilac – φέρνουν την μαγεία στο μανικιούρ!

Σας αρέσουν οι βόλτες στον ήλιο μετά την δουλειά; Σας αρέσουν τα χρώματα που υπογραμμίζουν καλύτερα την προσωπικότητά σας; Σε αυτή την περίπτωση, ημιουργήσαμε ειδικά για εσάς την σκόνη Semilac Flash Sunlight Effect Orange 674! Πιστεύετε ότι δεν θα ταιριάξει στον εργασικαό σας χώρο; Χαλαρώστε - δεν θα είναι ορατό στη δουλειά! 

Σκόνη Semilac Flash Sunlight Effect – σε ποιά χρώματα θα πρέπει να εφαρμοστεί?

Η σκόνη Semilac Flash Sunlight Effect έχει διαφορετικά αποτελέσματα - ανάλογα με την επιφάνεια που θα εφαρμοστεί. Οι νέες σκόνες Semilac, που αντιδρούν στο υπεριώδες φως έχουν έντονη χρωματική απόδοση, γι αυτό για καλύτερα αποτελέσματα τα έχουμε όταν εφαρμόζονται σε ανοιχτόχρρωμα ημιμόνιμα βερνίκια Semilac  (π.χ. Semilac 001 Strong White ή SemiHardi White). Το ικανοποιητικό τελικό αποτέλεσμα του μανικιούρ εγγυάται, επίσης, τη σωστή εφαρμογή της σκόνης στα νύχια. Η μη ομοιόμορφα κατανεμημένη σκόνη, μπορεί να οδηγήσει σε αντιαισθητική αλλαγή χρώματος - υπό μορφή ραβδώσεων και κενών.

Σκόνη για ημιμόνιμο Semilac Flash Sunlight Effect – πώς εφαρμόζεται;

Έχετε ήδη στην κατοχή σας την σκόνη και θέλετε να μάθετε πώς χρησιμοποιήσετε; Με εξαιρετικά απλό και βολικό τρόπο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τρίψετε την σκόνη στο κολλώδες υπόλειμμα οποιουδήποτε ημιμόνιμου βερνικιού Semilac (ή στο κλασικό Top Coat), εφαρμόστε top coat και πολυμερίστε. Για το καλύτερο αποτέλεσμα, συνιστούμε να επαναλάβετε αυτό το βήμα.

 • Να φυλάσσεται σε μέρος μακριά από παιδιά.
 • Να αποφεύγεται η επαφή με το δέρμα και τα μάτια.
 • Να μην χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις οποιασδήποτε ευαισθησίας σε οποιοδήποτε συστατικό του προϊόντος.
 • Να μην χρησιμοποιείται σε περίπτωση βλαβών ή ασθενειών της φυσικής πλάκας του νυχιού.
 • Σε περίπτωση οποιασδήποτε ανεπιθύμητης αντίδρασης ή εμφάνιση υπερευαισθησίας, όπως αίσθηση καψίματος, κνησμό, ερυθρότητα κτλ. είναι απαραίτητο να διακόψετε την τοποθέτηση του προϊόντος.
 • Το προϊόν θα πρέπει να εφαρμόζεται σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσεως και όχι μετά την ημερομηνία λήξεως.
 • Η ημερομηνία λήξεως, ο serial number και ο αριθμός παρτίδας αναγράφονται στο αυτοκόλλητο στο πλάι της συσκευασίας.
 • Να αποφεύγεται η απευθείας έκθεση στον ήλιο ή η παρατεταμένη έκθεση σε UV ακτινοβολία.
 • οποιαδήποτε ένδειξη ασθένειας της φυσικής πλάκας του νυχιού: όπως μύκητες των νυχιών αλλά της γύρω περιοχής, παρωνυχία, μυκητίαση στην γύρω περιοχή εργασίας, κονδυλώματα επωνυχιών , ψωρίαση νυχιών κ.α.
 • ξεφλούδισμα της φυσικής πλάκας του νυχιού
 • φλεγμονή ή αλλεργίες
 • τραυματισμούς των νυχιών, μολύνσεις των νυχιών και της γύρω περιοχής
 • ερεθισμός του δέρματος και της φυσικής πλάκας των νυχιών που προκύπτουν κατά την εφαρμογή του μανικιούρ, π.χ. κατά τη διάρκεια της αφαίρεσης επωνυχίων
 • ευαισθησία σε οποιοδήποτε συστατικό του προϊόντος
Οι κριτικές σας

Ανυπομονούμε να βαθμολογήσετε το προίόν...

Το προϊόν δεν έχει ακόμα αξιολογηθεί

Καταχωρήστε την κριτική σας
Καταχωρήστε την κριτική σας

Γράψτε μια κριτική

674 Semilac Flash Sunlight Effect Orange

674 Semilac Flash Sunlight Effect Orange
Η Βαθμολογία σας
απαραίτητα πεδία