670 Semilac Flash Sunlight Effect Violet

670 Semilac Flash Sunlight Effect Violet
7,50 € 10,00 €

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ #670

Semilac Flash Sunlight Effect Violet 670

Aποτελεί την ιδανική πρόταση για γυναίκες που έχουν ερωτευτεί το μωβ και δηλώνει την αποφασιστικότητα του χαρακτήρα. 
Μωβ εφέ που αλλάζει χρώμα με την UV ακτιμοβολία. Η δυσδιάκριτη σκόνη, που τοποθετείται επάνω στο ημιμόνιμο Semilac είναι ουσιαστικά αόρατη, εως την στιγμή που θα αλλάξει χρώμα από την UV ακτινοβολία!

Κάντε κλικ για να δείτε τη σύγκριση των εφέ Semilac!

Δείτε περισσότερα
Χρήση
Σκόνη για ημιμόνιμο μανικιούρ - για εξαιρετικά λαμπερό αποτέλεσμα!Σας αρέσει ένα εκλεπτυσμένο μανικιούρ που θέλετε να το απολαμβάνετε πολλές εβδομάδες; Σε αυτή την περίπτωση, η σκόνη για το ημιμόνιμο, είναι ιδανική για εσάς! Η Semilac μπορεί να καυχηθεί με την πλούσια συλλογή της, στην οποία θα βρείτε σίγουρα αυτήν που ταιριάζει περισσότερο στο στυλ σας!Εφέ χαμαιλέοντα - νύχια που θα θαυμάζουν απο μακριά!Είστε οπαδός των ιριδισμών; Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να δοκιμάσετε το αποτέλεσμα του χαμαιλέοντα! Τα νύχια σας θα λάμπουν και θα τραβούν τα βλέμματα . Επιλέξτε το χρώμα που ταιριάζει καλύτερα για να επιτύχετε το μανικιούρ των ονείρων σας!Το ημιμόνιμο μανικιούρ μαζί με τις σκόνες Semilac είναι μια εξαιρετική λύση αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρόνο και να εξασφαλίσετε για τα νύχια σας την τέλεια εμφάνιση για πολλές εβδομάδες! Τα προϊόντα Semilac εγγυώνται βάθος χρώματος και την ανθεκτικότητά τους έως 21 ημέρες! Δείτε περισσότερα
Για επαγγελματική χρήση
Τα Semilac® Effects προορίζονται για επαγγελματική χρήση. Για να ολοκληρώσετε ένα πλήρως ικανοποιητικό και ασφαλές μανικιούρ, συστήνουμε την παρακολούθηση σεμιναρίων. Δείτε περισσότερα

Semilac Flash Sunligh Effect Violet 670

Σκόνη για το ημιμόνιμο – μοναδικό εφέ για το μανικιούρ σας!

Η Semilac παρουσιάζει τη νέα σκόνη για το ημιμόνιμο βερνίκι, χάρη στην οποία θα δημιουργήσετε το τέλειο μανικιούρ. Ποιά είναι η μοναδικότητά του; Στην ικανότητα να προσαρμόζεται στις περιστάσεις, φυσικά! Μάθετε περισσότερα για την σκόνη των ημιμόνιμων βερνικιών που ζεί με το φως! Τι σημαίνει, όμως, αυτό; Διαβάστε περισσότερα! 

Σκόνη Semilac Flash Sunligh Effect Violet 670 – περιβαλλόμαστε από μωβ! 

Η νέα σειρά Semilac Flash Sunlight Effect περιλαμβάνει 6 μοναδικά χρώματα, μεταξύ των οποίων, ένα πραγματικά μωβ! Μην φοβάστε ότι είναι αποτρεπτικό για την εργασία σας - ζωντανεύει μόνο στο ηλιακό φως! Εάν δεν το πλησιάσετε, κανείς δεν θα μάθει το μυστικό σας.

Έτσι, πραμένει η καλύτερη επιλογή για τον εργασιακό σας χώρο, αλλά αρκεί μια βόλτα για να δώσετε στο μανικιούρ σας, μια λιγότερο επίσημη διάσταση. Τότε, μόνο το μωβ μπορεί να αναδείξει όλη του την δύναμη!

Σκόνη Semilac – όταν εστιάζετε την υψηλότερη ποιότητα

Στην πλούσια συλλογή μας έχουμε όλα τα απαραίτητα προϊόντα για τη φροντίδα και το nail art, και όχι μόνο ημιμόνιμα βερνίκια! Η σκόνη Semilac είναι πολύ δημοφιλής. Αυτό οφείλεται στην υψηλή ποιότητα, τα όμορφα χρώματα, την αντοχή και την ευκολία εφαρμογής. 

Σκόνη που αντιδρά στην UV ακτινοβολία - πώς εφαρμόζεται?

Έχετε ήδη στην κατοχή σας την σκόνη και θέλετε να μάθετε πώς χρησιμοποιήσετε; Με εξαιρετικά απλό και βολικό τρόπο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τρίψετε την σκόνη στο κολλώδες υπόλειμμα οποιουδήποτε ημιμόνιμου βερνικιού Semilac (ή στο κλασικό Top Coat), εφαρμόστε top coat και πολυμερίστε. Για το καλύτερο αποτέλεσμα, συνιστούμε να επαναλάβετε αυτό το βήμα.

 • Να φυλάσσεται σε μέρος μακριά από παιδιά.
 • Να αποφεύγεται η επαφή με το δέρμα και τα μάτια.
 • Να μην χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις οποιασδήποτε ευαισθησίας σε οποιοδήποτε συστατικό του προϊόντος.
 • Να μην χρησιμοποιείται σε περίπτωση βλαβών ή ασθενειών της φυσικής πλάκας του νυχιού.
 • Σε περίπτωση οποιασδήποτε ανεπιθύμητης αντίδρασης ή εμφάνιση υπερευαισθησίας, όπως αίσθηση καψίματος, κνησμό, ερυθρότητα κτλ. είναι απαραίτητο να διακόψετε την τοποθέτηση του προϊόντος.
 • Το προϊόν θα πρέπει να εφαρμόζεται σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσεως και όχι μετά την ημερομηνία λήξεως.
 • Η ημερομηνία λήξεως, ο serial number και ο αριθμός παρτίδας αναγράφονται στο αυτοκόλλητο στο πλάι της συσκευασίας.
 • Να αποφεύγεται η απευθείας έκθεση στον ήλιο ή η παρατεταμένη έκθεση σε UV ακτινοβολία.
 • οποιαδήποτε ένδειξη ασθένειας της φυσικής πλάκας του νυχιού: όπως μύκητες των νυχιών αλλά της γύρω περιοχής, παρωνυχία, μυκητίαση στην γύρω περιοχή εργασίας, κονδυλώματα επωνυχιών , ψωρίαση νυχιών κ.α.
 • ξεφλούδισμα της φυσικής πλάκας του νυχιού
 • φλεγμονή ή αλλεργίες
 • τραυματισμούς των νυχιών, μολύνσεις των νυχιών και της γύρω περιοχής
 • ερεθισμός του δέρματος και της φυσικής πλάκας των νυχιών που προκύπτουν κατά την εφαρμογή του μανικιούρ, π.χ. κατά τη διάρκεια της αφαίρεσης επωνυχίων
 • ευαισθησία σε οποιοδήποτε συστατικό του προϊόντος
Οι κριτικές σας

Ανυπομονούμε να βαθμολογήσετε το προίόν...

Το προϊόν δεν έχει ακόμα αξιολογηθεί

Καταχωρήστε την κριτική σας
Καταχωρήστε την κριτική σας

Γράψτε μια κριτική

670 Semilac Flash Sunlight Effect Violet

670 Semilac Flash Sunlight Effect Violet
Η Βαθμολογία σας
απαραίτητα πεδία