669 Semilac Flash Sunlight Effect Pink

669 Semilac Flash Sunlight Effect Pink
7,50 € 10,00 €

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ #669

Semilac Flash Sunlight Effect Pink 669

Διακριτικό ροζ εφέ που αλλάζει χρώμα με την UV ακτιμοβολία. Η δυσδιάκριτη σκόνη, που τοποθετείται επάνω στο ημιμόνιμο Semilac είναι ουσιαστικά αόρατη, εως την στιγμή που θα αλλάξει χρώμα από την UV ακτινοβολία!

Κάντε κλικ για να δείτε τη σύγκριση των εφέ Semilac!

Δείτε περισσότερα
Χρήση
Σκόνη για ημιμόνιμο μανικιούρ - για εξαιρετικά λαμπερό αποτέλεσμα!Σας αρέσει ένα εκλεπτυσμένο μανικιούρ που θέλετε να το απολαμβάνετε πολλές εβδομάδες; Σε αυτή την περίπτωση, η σκόνη για το ημιμόνιμο, είναι ιδανική για εσάς! Η Semilac μπορεί να καυχηθεί με την πλούσια συλλογή της, στην οποία θα βρείτε σίγουρα αυτήν που ταιριάζει περισσότερο στο στυλ σας!Εφέ χαμαιλέοντα - νύχια που θα θαυμάζουν απο μακριά!Είστε οπαδός των ιριδισμών; Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να δοκιμάσετε το αποτέλεσμα του χαμαιλέοντα! Τα νύχια σας θα λάμπουν και θα τραβούν τα βλέμματα . Επιλέξτε το χρώμα που ταιριάζει καλύτερα για να επιτύχετε το μανικιούρ των ονείρων σας!Το ημιμόνιμο μανικιούρ μαζί με τις σκόνες Semilac είναι μια εξαιρετική λύση αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρόνο και να εξασφαλίσετε για τα νύχια σας την τέλεια εμφάνιση για πολλές εβδομάδες! Τα προϊόντα Semilac εγγυώνται βάθος χρώματος και την ανθεκτικότητά τους έως 21 ημέρες! Δείτε περισσότερα
Για επαγγελματική χρήση
Τα Semilac® Effects προορίζονται για επαγγελματική χρήση. Για να ολοκληρώσετε ένα πλήρως ικανοποιητικό και ασφαλές μανικιούρ, συστήνουμε την παρακολούθηση σεμιναρίων. Δείτε περισσότερα

Σκόνη Semilac Flash Sunlight Effect Pink 669

Νέα σκόνη για τα ημιμόνιμα βερνίκια Semilac!

Η Semilac εμπλουτίζει συνεχώς το φάσμα των προϊόντων για την φροντίδα των νυχιών και styling για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πελατών της. Τα ημιμόνιμα βερνίκια Semilac μπορούν να εμπλουτιστούν με πολλά εφέ, που διαθέτει η Semilac στην συλλογή της! Σας παρουσιάζουμε την νέα σκόνη για το ημιμόνιμο μανικιούρ Semilac. Για να την ερωτευτείτε με την πρώτη ματιά!

Σκόνη Semilac Flash Sunlight Effect Pink 669 – ας ανθίσει το ροζ!

Τα ημιμόνιμα βερνίκια Semilac είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε ένα ανθεκτικό μανικιούρ, που θα συμπληρώσει τέλεια το εκλεπτυσμένο στυλ σας! Σας παρουσιάζουμε την νέα σκόνη Semilac, που προσαρμόζονται σε όλες τις συνθήκες! Στην εργασία παίρνουν μια επίσημη διάσταση, αλλά μετά την έξοδο από το γραφείο ... ζουν με το φως! Και το χρώμα! 

Γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η επαγγελματική εμφάνιση στην εταιρεία. Ορισμένες θέσεις απαιτούν κλασικές επιλογές. Για το λόγο αυτό, η σειρά Semiac Flash Sunlight που δημιουργήσαμε, δεν αποκαλύπτει τις ιδιότητές της όταν εργαζόμαστε. Ωστόσο, αρκεί να βγείτε από το γραφείο, ώστε μια αχτίδα του ήλιου να αλλάξει το χρώμα των νυχιών σας!

Σκόνη που αντιδρά στην UV ακτινοβολία - πώς εφαρμόζεται?

Έχετε ήδη στην κατοχή σας την σκόνη και θέλετε να μάθετε πώς χρησιμοποιήσετε; Με εξαιρετικά απλό και βολικό τρόπο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τρίψετε την σκόνη στο κολλώδες υπόλειμμα οποιουδήποτε ημιμόνιμου βερνικιού Semilac (ή στο κλασικό Top Coat), εφαρμόστε top coat και πολυμερίστε. Για το καλύτερο αποτέλεσμα, συνιστούμε να επαναλάβετε αυτό το βήμα.

 • Να φυλάσσεται σε μέρος μακριά από παιδιά.
 • Να αποφεύγεται η επαφή με το δέρμα και τα μάτια.
 • Να μην χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις οποιασδήποτε ευαισθησίας σε οποιοδήποτε συστατικό του προϊόντος.
 • Να μην χρησιμοποιείται σε περίπτωση βλαβών ή ασθενειών της φυσικής πλάκας του νυχιού.
 • Σε περίπτωση οποιασδήποτε ανεπιθύμητης αντίδρασης ή εμφάνιση υπερευαισθησίας, όπως αίσθηση καψίματος, κνησμό, ερυθρότητα κτλ. είναι απαραίτητο να διακόψετε την τοποθέτηση του προϊόντος.
 • Το προϊόν θα πρέπει να εφαρμόζεται σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσεως και όχι μετά την ημερομηνία λήξεως.
 • Η ημερομηνία λήξεως, ο serial number και ο αριθμός παρτίδας αναγράφονται στο αυτοκόλλητο στο πλάι της συσκευασίας.
 • Να αποφεύγεται η απευθείας έκθεση στον ήλιο ή η παρατεταμένη έκθεση σε UV ακτινοβολία.
 • οποιαδήποτε ένδειξη ασθένειας της φυσικής πλάκας του νυχιού: όπως μύκητες των νυχιών αλλά της γύρω περιοχής, παρωνυχία, μυκητίαση στην γύρω περιοχή εργασίας, κονδυλώματα επωνυχιών , ψωρίαση νυχιών κ.α.
 • ξεφλούδισμα της φυσικής πλάκας του νυχιού
 • φλεγμονή ή αλλεργίες
 • τραυματισμούς των νυχιών, μολύνσεις των νυχιών και της γύρω περιοχής
 • ερεθισμός του δέρματος και της φυσικής πλάκας των νυχιών που προκύπτουν κατά την εφαρμογή του μανικιούρ, π.χ. κατά τη διάρκεια της αφαίρεσης επωνυχίων
 • ευαισθησία σε οποιοδήποτε συστατικό του προϊόντος
Οι κριτικές σας

Ανυπομονούμε να βαθμολογήσετε το προίόν...

Το προϊόν δεν έχει ακόμα αξιολογηθεί

Καταχωρήστε την κριτική σας
Καταχωρήστε την κριτική σας

Γράψτε μια κριτική

669 Semilac Flash Sunlight Effect Pink

669 Semilac Flash Sunlight Effect Pink
Η Βαθμολογία σας
απαραίτητα πεδία