635 Ημιμόνιμο βερνίκι Semilac Cat Eye 3D Gold 7ml

635 Ημιμόνιμο βερνίκι Semilac Cat Eye 3D Gold 7ml
11,00 €

#635

Semilac Cat Eye 3D Gold 635

Mε τη βοήθειά των νέων εφέ, δημιουργήστε στα νύχια σας ένα ξεχωριστό Cat Eye 3D με μια ανάμειξη χρυσού και ροζ. Το πιο έντονο Cat Eye 3D Effect επιτυγχάνεται με την εφαρμογή του σε ημιμόνιμο Semilac Black Diamond 031.

Κάντε κλίκ για να δείτε την σύγκριση των εφέ της Semilac

Δείτε περισσότερα
Χρήση
H εφαρμογή του Semilac Cat Eye είναι απλή και δεν θα είναι ένα πρόβλημα για όσους μπορούν να εκτελέσουν σωστά ένα ημιμόνιμο μανικιούρ.

1. Πριν από την εφαρμογή του Semilac Cat Eye, προετοιμάζουμε τα νύχια όπως και για ένα κλασικό, ημιμόνιμο ή τζελ μανικιούρ. Πρώτα, απομακρύνουμε τα επωνύχια, δίνουμε την πλάκα το επιθυμητό σχήμα και απολιπαίνουμε με το Semilac Cleaner.

2. Εφαρμόζουμε μια λεπτή στρώση Semilac Base και στη συνέχεια πολυμερίζουμε στη λάμπα (ο χρόνος πολυμερισμού εξαρτάται από την ισχύ της λάμπας).

3. Επιλέγετε το αγαπημένο σας ημιμόνιμο βερνίκι Semilac, εφαρμόζετε μια λεπτή στρώση και πολυμερίζετε στη λάμπα. Για μεγαλύτερη κάλυψη, μπορείτε να εφαρμόσετε μια δεύτερη στρώση και να πολυμερίσετε ξανά. Εφαρμόστε το Semilac Cat Eye στα βαμμένα νύχια, εφαρμόστε το μαγνήτη και δημιουργήστε την λάμψη. Όταν το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό για εμάς, το πολυμερίζετε στη λάμπα.

4. Προκειμένου να "κλειδώσετε" το εφέ, εφαρμόζετε Semilac Top Coat και πολυμερίζετε.

Η πιο έντονη απόδοση του Semilac Cat Eye επιτυγχάνεται με την εφαρμογή στο μαύρο 031 Black Diamond. Δείτε περισσότερα

Χρόνος πολυμερισμού
Λάμπα UV LED 3 W – 2 x 60 sec.
Λάμπα UV LED 6 W – 2 x 45 sec.
Λάμπα UV LED 9 W – 60 sec.
Λάμπα UV LED 24 W – 30 sec.
Λάμπα UV LED 36 W – 30 sec.
Λάμπα UV LED 24/48 W – 30 sec.
Λάμπα UV 36 W – 120 sec. Δείτε περισσότερα
Για επαγγελματική χρήση
Τα ημιμόνιμα βερνίκια Semilac® προορίζονται για επαγγελματική χρήση. Για να ολοκληρώσετε ένα πλήρως ικανοποιητικό και ασφαλές μανικιούρ, συστήνουμε την παρακολούθηση σεμιναρίων. Δείτε περισσότερα

Το Semilac Cat Eye 3D μπαίνει στο παιχνίδι!

Σας αρέσει Cat Eye Effect; Τα ημιμόνιμα βερνίκια εγγυώνται την ανθεκτικότητα και το αναλλοίωτο στυλ, εως και 21 ημέρες! Το Semilac Cat Eye 3D είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν, χάρη στο οποίο θα επιτύχετε τρισδιάστατο αποτέλεσμα Cat Eye. Είναι ακόμα περισσότερα χρώματα που λαμπυρίζουν στο φως! Ακόμα πιο λαμπερά σωματίδια. Ακόμα πιο ευχαρίστηση!

Semilac Cat Eye 3D Gold 635 - ερωτευμένοι με τις πλούσιες διακοσμήσεις!

Το Semilac Cat Eye 3D Gold 635 θα σας δελεάσει με μια όμορφη λωρίδα λάμψης, η οποία έχει την πιο όμορφη χρυσή απόχρωση. Αυτός είναι ένας συνδυασμός που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα εξαιρετικά κομψό μανικιούρ, που θα αλλάξει σε διαφορετικά χρώματα, ανάλογα με την εμφάνιση του φωτός. Το Semilac Cat Eye 3D είναι ένα γοητευτικό εφέ, που θα προσελκύσει την προσοχή. Δημιουργήστε ένα 3D μάτι της χαριτωμένης διακόσμησης της γάταςστα νύχια σας! Το Semilac Cat Eye 3D θα σας εκπλήξει θετικά! Το Semilac Cat Eye 3D είναι ένας τρόπος για να δημιουργήσετε μια μοναδική εμφάνιση που θα αντικατοπτρίζει τέλεια τη γυναικεία γοητεία!

 • Να φυλάσσεται σε μέρος μακριά από παιδιά.
 • Να αποφεύγεται η επαφή με το δέρμα και τα μάτια.
 • Να μην χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις οποιασδήποτε ευαισθησίας σε οποιοδήποτε συστατικό του προϊόντος.
 • Να μην χρησιμοποιείται σε περίπτωση βλαβών ή ασθενειών της φυσικής πλάκας του νυχιού.
 • Σε περίπτωση οποιασδήποτε ανεπιθύμητης αντίδρασης ή εμφάνιση υπερευαισθησίας, όπως αίσθηση καψίματος, κνησμό, ερυθρότητα κτλ. είναι απαραίτητο να διακόψετε την τοποθέτηση του προϊόντος.
 • Το προϊόν θα πρέπει να εφαρμόζεται σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσεως και όχι μετά την ημερομηνία λήξεως.
 • Η ημερομηνία λήξεως, ο serial number και ο αριθμός παρτίδας αναγράφονται στο αυτοκόλλητο στο πλάι της συσκευασίας.
 • Να αποφεύγεται η απευθείας έκθεση στον ήλιο ή η παρατεταμένη έκθεση σε UV ακτινοβολία.
 • οποιαδήποτε ένδειξη ασθένειας της φυσικής πλάκας του νυχιού: όπως μύκητες των νυχιών αλλά της γύρω περιοχής, παρωνυχία, μυκητίαση στην γύρω περιοχή εργασίας, κονδυλώματα επωνυχιών , ψωρίαση νυχιών κ.α.
 • ξεφλούδισμα της φυσικής πλάκας του νυχιού
 • φλεγμονή ή αλλεργίες
 • τραυματισμούς των νυχιών, μολύνσεις των νυχιών και της γύρω περιοχής
 • ερεθισμός του δέρματος και της φυσικής πλάκας των νυχιών που προκύπτουν κατά την εφαρμογή του μανικιούρ, π.χ. κατά τη διάρκεια της αφαίρεσης επωνυχίων
 • ευαισθησία σε οποιοδήποτε συστατικό του προϊόντος
Polyurethane Acrylate Oligomer, HEMA, Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone, Bis-Trimethylbenzoyl Phenylphosphine Oxide, Mica, CI 77891, CI 77499, CI 77861, (+/-) CI 74260, CI 77491, CI 60725, CI 77510, CI 77492
Οι κριτικές σας

Ανυπομονούμε να βαθμολογήσετε το προίόν...

Το προϊόν δεν έχει ακόμα αξιολογηθεί

Καταχωρήστε την κριτική σας
Καταχωρήστε την κριτική σας

Γράψτε μια κριτική

635 Ημιμόνιμο βερνίκι Semilac Cat Eye 3D Gold 7ml

635 Ημιμόνιμο βερνίκι Semilac Cat Eye 3D Gold 7ml
Η Βαθμολογία σας
απαραίτητα πεδία