ΔΩΡΕΆΝ ΑΠΟΣΤΟΛΉ ΑΠΌ 50 ΕΥΡΏ
Φόρτωση...
Φύλλο μεταφοράς

32 Blooming Flowers

Ενισχύστε το μανικιούρ σας με όμορφες ροζ παιώνιες στα νύχια σας. Είναι παιχνιδάκι!
1,75 €
Θα κερδίσετε Semilac points 20 Ημι-σημεία

 • Δωρεάν παράδοση από €50
 • 30 ημέρες για την επιστροφή των αγορών
 • Αποστολή σε 7 εργάσιμες ημέρες
 • Προϊόντα κορυφαίας ποιότητας

Κοσμήματα

μανικιούρ

Είναι μια εξαιρετική ιδέα όταν αναζητάτε έναν απλό τρόπο για να διαφοροποιήσετε το αγαπημένο σας μανικιούρ και να προσθέσετε μια πινελιά κομψότητας.

Απλό

εφαρμογή

Είναι πολύ εύκολο να εφαρμόσετε τα διακοσμητικά στο νύχι, απλά βυθιστείτε ελάχιστα στο μη σκληρυμένο προϊόν και σκληρύνετε.

Διάφορα

σχέδια

Τα διακοσμητικά είναι ένας απλός και αποτελεσματικός τρόπος για να διαφοροποιήσετε το σχέδιο των νυχιών σας, επιλέξτε τα σχέδια που ταιριάζουν καλύτερα και πειραματιστείτε.

Για κάθε

ευκαιρία

Αυτή είναι μια ιδανική επιλογή διακόσμησης για κάθε γιορτή όπου η εμφάνιση εντυπωσιακών διακοσμητικών στοιχείων θα είναι κατάλληλη.

Ένας κήπος με ροζ παιώνιες
Χαρακτηριστικό
Icon ομάδα χρωμάτων ομάδα χρωμάτων:  Ροζ
Περιγραφή
Το φύλλο μεταφοράς Blooming Flowers καθιστά γρήγορη και εύκολη τη δημιουργία ενός εντυπωσιακού μανικιούρ για ειδικές περιστάσεις. Είναι ο τέλειος τρόπος για να ενισχύσετε την εμφάνισή σας με ένα ντελικάτο και κομψό μανικιούρ. Αυτό το διαφανές φύλλο λειτουργεί τέλεια τόσο με ανοιχτά όσο και με φωτεινά χρώματα. Δοκιμάστε το μόνοι σας και αφήστε τη φαντασία σας να οργιάσει για να δημιουργήσετε εξαιρετικά μανικιούρ! Μπορείτε να εφαρμόσετε το φύλλο πάνω από ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών και τζελ. Σας συμβουλεύουμε να κολλήσετε το φύλλο με κόλλα φύλλου μεταφοράς Semilac, αλλά μπορεί επίσης να κολλήσει στο στρώμα διασποράς που αφήνει ένα ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών.το φύλλο μεταφοράς μπορεί να εφαρμοστεί σε ολόκληρο το νύχι ή με πιο στοχευμένο τρόπο, κολλώντας μόνο ένα μικρό μέρος σε μια συγκεκριμένη περιοχή του νυχιού. Φανταστείτε όλες τις δυνατότητες που σας ανοίγονται!
Χρήση των

Εφαρμόστε τη μεμβράνη σε όλη την επιφάνεια της πλάκας νυχιών με το Semilac Transfer Film Adhesive 7 ml :

 1. Προετοιμάστε την πλάκα νυχιών με τον συνήθη τρόπο.
 2. Εφαρμόστε την αγαπημένη σας βάση Semilac απευθείας στην πλάκα νυχιών και σκληρύνετε κάτω από τη λάμπα.
 3. Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα κόλλας μεμβράνης μεταφοράς Semilac και σκληρύνετε κάτω από τη λάμπα.
 4. Τοποθετήστε τη λιγότερο γυαλιστερή πλευρά της μεμβράνης μεταφοράς πάνω στο νύχι και εκτυπώστε την πάνω στο στρώμα κόλλας διασποράς που εφαρμόστηκε προηγουμένως, πιέζοντας τη μεμβράνη σταθερά πάνω στο νύχι.
 5. Εφαρμόστε ένα top Semilac της επιλογής σας και σκληρύνετε κάτω από τη λάμπα (για ένα κλασικό top, μετά τη σκλήρυνση του προϊόντος, απολιπάνετε τα νύχια).

 

Εφαρμόστε το φιλμ σε μέρος της επιφάνειας του νυχιού (ως διακόσμηση) με την κόλλα Semilac Transfer Film Adhesive 7 ml :

 1. Προετοιμάστε την πλάκα νυχιού με τον συνήθη τρόπο.
 2. Εφαρμόστε την αγαπημένη σας βάση Semilac απευθείας στην πλάκα νυχιού και σκληρύνετε κάτω από τη λάμπα.
 3. Εφαρμόστε το αγαπημένο σας υβριδικό βερνίκι Semilac ή χρώμα gel και σκληρύνετε. Επαναλάβετε για βαθύτερο χρώμα.
 4. Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα από την κορυφή Semilac της επιλογής σας και σκληρύνετε (για κανονική κορυφή, απολιπάνετε μετά τη σκλήρυνση). Αυτό το βήμα δεν είναι απαραίτητο για τα βερνίκια Semilac Extend 5in1.
 5. Χρησιμοποιώντας ένα πινέλο Semilac ή το εργαλείο Semilac Dotting Tool, εφαρμόστε το σχέδιο της κόλλας Semilac Transfer Film Adhesive 7ml και σκληρύνετε κάτω από τη λάμπα.
 6. Τοποθετήστε τη λιγότερο γυαλιστερή πλευρά της μεμβράνης μεταφοράς στο νύχι και εκτυπώστε την πάνω από το στρώμα της κόλλας μεμβράνης μεταφοράς Semilac 7ml που εφαρμόστηκε προηγουμένως.
 7. Τέλος, εφαρμόστε ένα top Semilac της επιλογής σας και σκληρύνετε κάτω από τη λάμπα (για ένα κλασικό top, μετά τη σκλήρυνση του προϊόντος, απολιπάνετε τα νύχια).

 

Εφαρμογή μεμβράνης μεταφοράς σε υβριδική επίστρωση Semilac

Αυτός ο τρόπος εφαρμογής της μεμβράνης μεταφοράς είναι πιο δύσκολος επειδή το στρώμα διασποράς του βερνικιού νυχιών δεν είναι τόσο ισχυρό όσο η κόλλα Semilac Transfer Film Glue 7 ml.

 1. Προετοιμάστε την πλάκα νυχιών με τον συνηθισμένο τρόπο.
 2. Εφαρμόστε την αγαπημένη σας βάση Semilac απευθείας στην πλάκα νυχιών και σκληρύνετε κάτω από τη λάμπα.
 3. Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα από Semilac Coloured Hybrid Polish* και σκληρύνετε υπό τη λάμπα. Επαναλάβετε για βαθύτερο χρώμα.
 4. Τοποθετήστε τη λιγότερο γυαλιστερή πλευρά της μεμβράνης μεταφοράς στο νύχι και εκτυπώστε την πάνω από το στρώμα διασποράς του Semilac Semi-Permanent Polish που εφαρμόστηκε προηγουμένως, πιέζοντας το προσεκτικά.
 5. Εφαρμόστε μια κορυφή Semilac της επιλογής σας και σκληρύνετε κάτω από τη λάμπα (για μια κλασική κορυφή, μετά τη σκλήρυνση του προϊόντος, απολιπάνετε τα νύχια).

 

*Η επίστρωση πρέπει να έχει ένα κολλώδες στρώμα διασποράς. Όλες οι επιστρώσεις Semilac®, εκτός από την 031 Black Diamond, σχηματίζουν ένα στρώμα διασποράς μετά τη σκλήρυνση. Η επίστρωση 031 μπορεί να αντικατασταθεί από την 300 Perfect Black, η οποία διαθέτει στρώμα διασποράς.

Η δύναμη της ακρίβειας στα χέρια μας

Η δύναμη της ακρίβειας στα χέρια μας

Προφυλάξεις
Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Η δύναμη της εμπιστοσύνης είναι στα χέρια μας

Έχετε ερωτευτεί τα καλλυντικά Semilac και δεν θα σας απογοητεύσουμε:

Οι κριτικές σας

We are looking for reviews for this product...

Κανείς δεν έχει αξιολογήσει αυτό το προϊόν ακόμα

Γράψτε μια κριτική
Προσθέστε τη δική σας κριτική
Πληκτρολογήστε το μια ανασκόπηση για το.
32 Semilac Ταινία μεταφοράς Blooming Flowers

32 Semilac Ταινία μεταφοράς Blooming Flowers

υποχρεωτικά πεδία