315 Ημιμόνιμο Βερνίκι Semilac Magic Cat Eye Violet 7ml

311 Ημιμόνιμο Βερνίκι Semilac Magic Cat Eye Turquoise 7ml
7,69 € 10,99 €
-
+

#315

Τα φθινοπωρινά νύχια για χρόνια είναι πολύ κοντά στις μωβ αποχρώσεις. Γιατί, λοιπόν, να μην επιλέξετε μια βαθιά μωβ απόχρωση με λαμπερά σωματίδια για το ημιμόνιμο μανικιούρ σας; Το Magic Cat Eye Violet είναι ένας συνδυασμός πορφυρών και ασημένιων σωματιδίων σε συνδυασμό με μια χρυσή λάμψη. Είναι δύσκολο να τραβήξεις το βλέμμα σου μακριά από αυτά τα νύχια!

Αυτό το ημιμόνιμο βερνίκι μπορεί να εφαρμοστεί με δύο τρόπους: ως χρώμα ή ως εφέ cat eye. Για να αποκτήσετε αυτό το όμορφο αποτέλεσμα στα νύχια, είναι απαραίτητος ενας μαγνήτης, όπως ο μαγνήτης Semilac Magnet Duo διπλής όψεως, ο οποίος θα σας χαρίσει μια μοναδική λάμψη από όπου περάσει . Αυτός είναι ένας απλός τρόπος για να δημιουργήσετε μοναδικές διακοσμήσεις στα νύχια, που μπορούν να επιτευχθούν απλά και χωρίς διεξιότητες.

Το καλύτερο αποτέλεσμα Cat Eye φαίνεται καλύτερα πάνω σε μαύρο ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών, δημιουργώντας την τέλεια πρόταση για ένα μοντέρνο μανικιούρ.

Εάν επιλέξετε να εφαρμόσετε μόνο το βερνίκι, χωρίς τον μαγνήτη, αρκεί μόνο να εφαρμόσετε 2-3 στρώσεις, σε οποιαδήποτε βάση Semilac ή σε οποιοδήποτε πολυμερισμένο ημιμόνιμο χρώμα.

Δείτε περισσότερα
Χρήση
Η εφαρμογή Semilac Magic Cat Eye είναι απλή και δεν θα είναι πρόβλημα για τους ανθρώπους που μπορούν να εφαρμόσουν σωστά το ημιμόνιμο μανικιούρ.

1. Πριν από την εφαρμογή του Semilac Magic Cat Eye, πρέπει να προετοιμάσετε τα νύχια σας (το ίδιο όπως για το κλασικό, ημιμόνιμο ή τζελ μανικιούρ). Κατ 'αρχάς, αφαιρέστε στα επωνύχια, δώστε στην φυσική πλάκα το επιθυμητό σχήμα και απολιπάνετε με το Semilac Nail Cleaner.

2. Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα βάσης Semilac στα νύχια και πολυμερίστε στην λάμπα (ο χρόνος πολυμερισμού εξαρτάται από την ισχύ της λάμπας σας)

3. Στη συνέχεια εφαρμόστε στα νύχια το επιθυμητό ημιμόνιμο βερνίκι. Το Semilac Magic Cat Eye μπορεί να εφαρμοστεί πάνω από οποιοδήποτε Semilac ημιμόνιμο βερνίκι. Ωστόσο, το καλύτερο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με την εφαρμογή του Semilac Magic Cat Eye στο βερνίκι νυχιών Semilac Black Diamond 031. Πολυμερίζουμε κάθε στρώση του προϊόντος.

4. Τοποθετούμε το Semilac Magic Cat Eye στα νύχια, εφαρμόζουμε το Semilac Magnet Duo για 2-3 δευτερόλεπτα και δημιουργούμε μια μοναδική λάμψη. Όταν το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό για εμάς, το πολυμερίζουμε στη λάμπα.

Για να προστατέψουμε την το Cat Eye εφέ, εφαρμόζουμε ένα από τα top coat της Semilac και το πολυμερίζουμε στη λάμπα. Δείτε περισσότερα

Χρόνος πολυμερισμού
Λάμπα UV LED 24 W – 30 sec.
Λάμπα UV LED 36 W – 30 sec.
Λάμπα UV LED 24/48 W – 30 sec.
Λάμπα UV 36 W – 120 sec.
Λάμπα UV LED 9 W – 30 sec. Δείτε περισσότερα
Για επαγγελματική χρήση
Τα ημιμόνιμα βερνίκια Semilac® προορίζονται για επαγγελματική χρήση. Για να ολοκληρώσετε ένα πλήρως ικανοποιητικό και ασφαλές μανικιούρ, συστήνουμε την παρακολούθηση σεμιναρίων. Δείτε περισσότερα
 • Να φυλάσσεται σε μέρος μακριά από παιδιά.
 • Να αποφεύγεται η επαφή με το δέρμα και τα μάτια.
 • Να μην χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις οποιασδήποτε ευαισθησίας σε οποιοδήποτε συστατικό του προϊόντος.
 • Να μην χρησιμοποιείται σε περίπτωση βλαβών ή ασθενειών της φυσικής πλάκας του νυχιού.
 • Σε περίπτωση οποιασδήποτε ανεπιθύμητης αντίδρασης ή εμφάνιση υπερευαισθησίας, όπως αίσθηση καψίματος, κνησμό, ερυθρότητα κτλ. είναι απαραίτητο να διακόψετε την τοποθέτηση του προϊόντος.
 • Το προϊόν θα πρέπει να εφαρμόζεται σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσεως και όχι μετά την ημερομηνία λήξεως.
 • Η ημερομηνία λήξεως, ο serial number και ο αριθμός παρτίδας αναγράφονται στο αυτοκόλλητο στο πλάι της συσκευασίας.
 • Να αποφεύγεται η απευθείας έκθεση στον ήλιο ή η παρατεταμένη έκθεση σε UV ακτινοβολία.
 • οποιαδήποτε ένδειξη ασθένειας της φυσικής πλάκας του νυχιού: όπως μύκητες των νυχιών αλλά της γύρω περιοχής, παρωνυχία, μυκητίαση στην γύρω περιοχή εργασίας, κονδυλώματα επωνυχιών , ψωρίαση νυχιών κ.α.
 • ξεφλούδισμα της φυσικής πλάκας του νυχιού
 • φλεγμονή ή αλλεργίες
 • τραυματισμούς των νυχιών, μολύνσεις των νυχιών και της γύρω περιοχής
 • ερεθισμός του δέρματος και της φυσικής πλάκας των νυχιών που προκύπτουν κατά την εφαρμογή του μανικιούρ, π.χ. κατά τη διάρκεια της αφαίρεσης επωνυχίων
 • ευαισθησία σε οποιοδήποτε συστατικό του προϊόντος
Οι κριτικές σας

Ανυπομονούμε να βαθμολογήσετε το προίόν...

Το προϊόν δεν έχει ακόμα αξιολογηθεί

Καταχωρήστε την κριτική σας
Καταχωρήστε την κριτική σας

Γράψτε μια κριτική

315 Ημιμόνιμο Βερνίκι Semilac Magic Cat Eye Violet 7ml

311 Ημιμόνιμο Βερνίκι Semilac Magic Cat Eye Turquoise 7ml
Η Βαθμολογία σας
απαραίτητα πεδία