300 Ημιμόνιμο βερνίκι Semilac Perfect Black 7ml - Super Cover - Κάλυψη με ΜΟΝΟ μία στρώση

556 Ημιμόνιμο βερνίκι Semilac Carmine Boom 7ml
11,50 €
-
+

#300

Απόλυτη κάλυψη με ΜΟΝΟ μία στρώση!

300 Perfect Black –  Το τέλειο μαύρο ημιμόνιμο βερνίκι ήταν εδώ και πολύ καιρό ένα προϊόν που επιθυμούσαν οι λάτρεις του μανικιούρ. Επιτέλους ήρθε! Ημιμόνιμο βερνίκι Semilac Perfect Black με μεγάλη ποσότητα χρωστικής και την μέγιστη κάλυψη από την αγαπημένη συλλογή Super Cover.

Παρόλη την μεγάλη ποσότητα σε χρωστική δεν δημιουργεί προβλήματα κατά τον πολυμερισμό του, ακόμη και σε πιο χοντρές στρώσεις. Εάν έως τώρα η εφαρμογή του μαύρου χρώματος ήταν για εσάς πρόκληση – με το Semilac Perfect Black θα απαλλαγείτε από αυτές τις δυσκολίες.

Το προϊόν περιέχει κολλώδη ουσία, χάρη στην οποία μπορείτε να εφαρμόζετε απευθείας foi και σκόνες Semilac Flash Mermaid, ενώ μετά την αφαίρεσή της σκόνης όπως Semiflash Mirror Metallic και Semiflash Chameleon.

Καλυπτικότητα χρώματος: πλήρης

Μεγάλη ισχύς καλυπτικότητας – υψηλή ποσότητα χρωστικής και 100% μαύρο.

Ελαστική φόρμουλα, που διευκολύνει την εφαρμογή του ημιμόνιμου βερνικιού χωρίς να τρέχει στα επωνύχια.

Διαθέτει κολλώδης ουσία, χάρη στην οποία μπορείτε να εφαρμόσετε απευθείας foi και σκόνες όπως Semilac flash mermaid.

Δείτε περισσότερα
Χρήση
Εφαρμόζουμε λεπτή στρώση Semilac® Color πάνω στην πολυμερισμένη στρώση της Semilac® Base, έπειτα πολυμερίζουμε σε λάμπα UV. Μην εφαρμόζετε απευθείας πάνω στην φυσική πλάκα του νυχιού.Εάν το επιθυμείτε μπορείτε να εφαρμόσετε και δεύτερη στρώση Semilac® Color για να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.Τελειώνουμε την διαδικασία εφαρμόζοντας μία στρώση Semilac® Top και πολυμερίζουμε. Δείτε περισσότερα
Χρόνος πολυμερισμού
Λάμπα UV LED 9 W – 2 x 60 sec
Λάμπα UV LED 24 W – 60 sec.
Λάμπα UV LED 36 W – 2 x 30 sec.
Λάμπα UV LED 24/48 W – 60 sec.
Λάμπα UV 36 W – 120 sec. Δείτε περισσότερα
Για επαγγελματική χρήση
Τα ημιμόνιμα βερνίκια Semilac® προορίζονται για επαγγελματική χρήση. Για να ολοκληρώσετε ένα πλήρως ικανοποιητικό και ασφαλές μανικιούρ, συστήνουμε την παρακολούθηση σεμιναρίων. Δείτε περισσότερα

Η Semilac πρωτοπόρος στο είδος της, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες που προκύπτουν για μεγαλύτερες ποσότητες στα ημιμόνιμα βερνίκια, είναι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει την ολοκαίνουρια σειρά Semilac Super Cover.

Η σειρά Semilac Super Cover είναι ημιμόνιμα βερνίκια των 7ml που κρύβουν μεγαλύτερη δύναμη χρώματος και θα δώσουν μία άλλη διάσταση κάλυψης στα νύχια σας χάρη στην ιδανικά πυκνή και πλαστική φόρμουλα. Είναι μία σειρά πλήρους κάλυψης με μία και μόνο στρώση. Γλυτώστε χρόνο αλλά και προϊόν αφού θα χρειαστείτε μία μόνο στρώση για να έχετε ένα πλήρους καλυπτικό αποτέλεσμα. Γνωρίστε τις ποιο μοντέρνες και έντονες αποχρώσεις Semilac Super Cover, που θα συμπληρώσουν το μαυρισμένο σας δέρμα στις ηλιόλουστες αυτές μέρες.

Παρόλο που το προϊόν περιέχει μεγάλες ποσότητες χρωστικής ουσίας ώστε να σας χαρίζει πλήρη κάλυψη με την πρώτη στρώση, δεν χρειάζεται διπλάσιο πλυμερισμό. Ευχαριστηθείτε το έντονο χρώμα, χωρίς την εφαρμογή δύο στρώσεων γλυτώνοντας έτσι χρόνο αλλά και ποσότητα προϊόντος. Με τα Semilac Super Cover θα κάνετε το διπλάσιο αριθμό ολοκληρωμένων μανικιούρ σε σχέση με τα κλασικά ημιμόνιμα βερνίκια Semilac.

 • Να φυλάσσεται σε μέρος μακριά από παιδιά.
 • Να αποφεύγεται η επαφή με το δέρμα και τα μάτια.
 • Να μην χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις οποιασδήποτε ευαισθησίας σε οποιοδήποτε συστατικό του προϊόντος.
 • Να μην χρησιμοποιείται σε περίπτωση βλαβών ή ασθενειών της φυσικής πλάκας του νυχιού.
 • Σε περίπτωση οποιασδήποτε ανεπιθύμητης αντίδρασης ή εμφάνιση υπερευαισθησίας, όπως αίσθηση καψίματος, κνησμό, ερυθρότητα κτλ. είναι απαραίτητο να διακόψετε την τοποθέτηση του προϊόντος.
 • Το προϊόν θα πρέπει να εφαρμόζεται σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσεως και όχι μετά την ημερομηνία λήξεως.
 • Η ημερομηνία λήξεως, ο serial number και ο αριθμός παρτίδας αναγράφονται στο αυτοκόλλητο στο πλάι της συσκευασίας.
 • Να αποφεύγεται η απευθείας έκθεση στον ήλιο ή η παρατεταμένη έκθεση σε UV ακτινοβολία.
 • οποιαδήποτε ένδειξη ασθένειας της φυσικής πλάκας του νυχιού: όπως μύκητες των νυχιών αλλά της γύρω περιοχής, παρωνυχία, μυκητίαση στην γύρω περιοχή εργασίας, κονδυλώματα επωνυχιών , ψωρίαση νυχιών κ.α.
 • ξεφλούδισμα της φυσικής πλάκας του νυχιού
 • φλεγμονή ή αλλεργίες
 • τραυματισμούς των νυχιών, μολύνσεις των νυχιών και της γύρω περιοχής
 • ερεθισμός του δέρματος και της φυσικής πλάκας των νυχιών που προκύπτουν κατά την εφαρμογή του μανικιούρ, π.χ. κατά τη διάρκεια της αφαίρεσης επωνυχίων
 • ευαισθησία σε οποιοδήποτε συστατικό του προϊόντος
Di-HEMA Trimethylhexyl Dicarbamate, HEMA, CI 77891, Ethyl TrimethylbenzoylPhenylphosphinate, Silica, Cellulose Acetate Butyrate, BHT, CI 77742, CI 15880
Οι κριτικές σας

Ανυπομονούμε να βαθμολογήσετε το προίόν...

Το προϊόν δεν έχει ακόμα αξιολογηθεί

Καταχωρήστε την κριτική σας
Καταχωρήστε την κριτική σας

Γράψτε μια κριτική

300 Ημιμόνιμο βερνίκι Semilac Perfect Black 7ml - Super Cover - Κάλυψη με ΜΟΝΟ μία στρώση

556 Ημιμόνιμο βερνίκι Semilac Carmine Boom 7ml
Η Βαθμολογία σας
απαραίτητα πεδία