ΔΩΡΕΆΝ ΑΠΟΣΤΟΛΉ ΑΠΌ 50 ΕΥΡΏ
Φόρτωση...
Φύλλο μεταφοράς

26 Pink Heart

1,75 €
Θα κερδίσετε Semilac points 20 Ημι-σημεία

  • Δωρεάν παράδοση από €50
  • 30 ημέρες για την επιστροφή των αγορών
  • Αποστολή σε 7 εργάσιμες ημέρες
  • Προϊόντα κορυφαίας ποιότητας

Κοσμήματα

μανικιούρ

Είναι μια εξαιρετική ιδέα όταν αναζητάτε έναν απλό τρόπο για να διαφοροποιήσετε το αγαπημένο σας μανικιούρ και να προσθέσετε μια πινελιά κομψότητας.

Απλό

εφαρμογή

Είναι πολύ εύκολο να εφαρμόσετε τα διακοσμητικά στο νύχι, απλά βυθιστείτε ελάχιστα στο μη σκληρυμένο προϊόν και σκληρύνετε.

Διάφορα

σχέδια

Τα διακοσμητικά είναι ένας απλός και αποτελεσματικός τρόπος για να διαφοροποιήσετε το σχέδιο των νυχιών σας, επιλέξτε τα σχέδια που ταιριάζουν καλύτερα και πειραματιστείτε.

Για κάθε

ευκαιρία

Αυτή είναι μια ιδανική επιλογή διακόσμησης για κάθε γιορτή όπου η εμφάνιση εντυπωσιακών διακοσμητικών στοιχείων θα είναι κατάλληλη.

Αγάπη στο τέλος των νυχιών σας
Χαρακτηριστικό
Icon ομάδα χρωμάτων ομάδα χρωμάτων:  Πολύχρωμο
Περιγραφή
Το φύλλο μεταφοράς ροζ καρδιάς καθιστά γρήγορη και εύκολη τη δημιουργία ενός εντυπωσιακού μανικιούρ για ειδικές περιστάσεις. Είναι ο τέλειος τρόπος για να ενισχύσετε την εμφάνισή σας με ένα λεπτό και κομψό μανικιούρ. Αυτό το διαφανές φύλλο λειτουργεί τέλεια τόσο με ανοιχτά όσο και με φωτεινά χρώματα για εκλεπτυσμένα σχέδια, οπότε αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε εξαιρετικά μανικιούρ! Μπορείτε να εφαρμόσετε το αλουμινόχαρτο πάνω από ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών και τζελ. Συνιστούμε να εφαρμόζετε το φύλλο με κόλλα φύλλου μεταφοράς Semilac, αλλά μπορεί επίσης να προσκολληθεί στο στρώμα διασποράς που αφήνει ένα ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών.το φύλλο μεταφοράς μπορεί να εφαρμοστεί σε ολόκληρο το νύχι ή, πιο συγκεκριμένα, εφαρμόζοντας ένα μικρό μέρος σε μια συγκεκριμένη περιοχή του νυχιού. Φανταστείτε όλες τις δυνατότητες!
Χρήση των

Εφαρμόστε τη μεμβράνη σε όλη την επιφάνεια της πλάκας νυχιών με το Semilac Transfer Film Adhesive 7 ml :

Ως συνήθως, προετοιμάστε την επιφάνεια του νυχιού.
Εφαρμόστε την αγαπημένη σας βάση Semilac απευθείας στην πλάκα νυχιού και σκληρύνετε κάτω από τη λάμπα.
Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα κόλλας μεμβράνης μεταφοράς Semilac και σκληρύνετε κάτω από τη λάμπα.
Τοποθετήστε τη λιγότερο γυαλιστερή πλευρά της μεμβράνης μεταφοράς στο νύχι και αντιγράψτε την πάνω στο στρώμα κόλλας διασποράς που εφαρμόστηκε προηγουμένως, πιέζοντας τη μεμβράνη σταθερά πάνω στο νύχι.
Εφαρμόστε μια κορυφή Semilac της επιλογής σας και σκληρύνετε κάτω από τη λάμπα (για μια κλασική κορυφή, μετά τη σκλήρυνση του προϊόντος, απολιπάνετε τα νύχια).


Εφαρμόστε το φιλμ σε μέρος της επιφάνειας του νυχιού (ως διακόσμηση) με την κόλλα Semilac Transfer Film Glue 7 ml :

Ως συνήθως, προετοιμάστε την επιφάνεια των νυχιών.
Εφαρμόστε την αγαπημένη σας βάση Semilac απευθείας στην πλάκα των νυχιών και σκληρύνετε κάτω από τη λάμπα.
Εφαρμόστε το αγαπημένο σας ημιμόνιμο βερνίκι Semilac ή χρώμα gel και σκληρύνετε. Επαναλάβετε για βαθύτερο χρώμα.
Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα από την κορυφή Semilac της επιλογής σας και σκληρύνετε (για κανονική κορυφή, απολιπάνετε μετά τη σκλήρυνση). Αυτό το βήμα δεν είναι απαραίτητο για τα ημιμόνιμα βερνίκια Semilac Extend 5in1.
Χρησιμοποιώντας ένα πινέλο Semilac ή ένα εργαλείο Semilac Dotting Tool, εφαρμόστε το σχέδιο της κόλλας Semilac Transfer Film Glue 7ml και σκληρύνετε κάτω από τη λάμπα.
Τοποθετήστε τη λιγότερο γυαλιστερή πλευρά της μεμβράνης μεταφοράς στο νύχι και αντιγράψτε την πάνω στο προηγούμενο στρώμα της κόλλας Semilac Transfer Film Glue 7ml.
Τέλος, εφαρμόστε ένα top Semilac της επιλογής σας και σκληρύνετε κάτω από τη λάμπα (για ένα κλασικό top, μετά τη σκλήρυνση του προϊόντος, απολιπάνετε τα νύχια).


Εφαρμογή της μεμβράνης μεταφοράς σε ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών Semilac

Αυτός ο τρόπος εφαρμογής της μεμβράνης μεταφοράς είναι ο πιο δύσκολος, επειδή το στρώμα διασποράς του ημιμόνιμου βερνικιού νυχιών δεν είναι τόσο ισχυρό όσο η κόλλα μεμβράνης μεταφοράς Semilac 7 ml.

Ως συνήθως, προετοιμάστε την επιφάνεια του νυχιού.
Εφαρμόστε την αγαπημένη σας βάση Semilac απευθείας στην πλάκα του νυχιού και σκληρύνετε κάτω από τη λάμπα.
Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα έγχρωμου ημιμόνιμου βερνικιού νυχιών Semilac* και σκληρύνετε κάτω από τη λάμπα. Επαναλάβετε για βαθύτερο χρώμα.
Τοποθετήστε τη λιγότερο γυαλιστερή πλευρά της μεμβράνης μεταφοράς στο νύχι και αντιγράψτε την πάνω στο στρώμα διασποράς ημιμόνιμου βερνικιού νυχιών Semilac που εφαρμόστηκε προηγουμένως πιέζοντας το προσεκτικά.
Εφαρμόστε μια κορυφή Semilac της επιλογής σας και σκληρύνετε κάτω από τη λάμπα (για μια κλασική κορυφή, μετά τη σκλήρυνση του προϊόντος, απολιπάνετε τα νύχια).

*Το ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών πρέπει να έχει ένα κολλώδες στρώμα διασποράς. Όλα τα ημιμόνιμα βερνίκια νυχιών Semilac® εκτός από το 031 Black Diamond σχηματίζουν ένα στρώμα διασποράς μετά τη σκλήρυνση. Το ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών 031 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τους ακόλουθους σκοπούς

Η δύναμη της ακρίβειας στα χέρια μας

Η δύναμη της ακρίβειας στα χέρια μας

Προφυλάξεις

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.
Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης.
Αποφύγετε την επαφή με το δέρμα.
Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.
Μην εισπνέετε απευθείας τους ατμούς του προϊόντος.
Σκληρύνετε κάτω από λάμπα UV/LED.

Η δύναμη της εμπιστοσύνης είναι στα χέρια μας

Έχετε ερωτευτεί τα καλλυντικά Semilac και δεν θα σας απογοητεύσουμε:

Οι κριτικές σας

We are looking for reviews for this product...

Κανείς δεν έχει αξιολογήσει αυτό το προϊόν ακόμα

Γράψτε μια κριτική
Προσθέστε τη δική σας κριτική
Πληκτρολογήστε το μια ανασκόπηση για το.
26 Semilac Pink Heart

26 Semilac Ταινία μεταφοράς Pink Heart

υποχρεωτικά πεδία