ΔΩΡΕΆΝ ΑΠΟΣΤΟΛΉ ΑΠΌ 50 ΕΥΡΏ
Φόρτωση...
Διακοπτόμενο προϊόν
Ημιμόνιμο βερνίκι

205 Blue Grey 7 ml

Λυπούμαστε, αλλά το επιλεγμένο προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο για την προσφορά μας. Εργαζόμαστε συνεχώς σε νέα προϊόντα και αναπτύσσουμε τη συλλογή μας, γι' αυτό ρίξτε μια ματιά στις προτάσεις μας παρακάτω.
Δείτε τα σχετικά προϊόντα

  • Δωρεάν παράδοση από €50
  • 30 ημέρες για την επιστροφή των αγορών
  • Αποστολή σε 7 εργάσιμες ημέρες
  • Προϊόντα κορυφαίας ποιότητας

Γαλάζιο των πραγματοποιημένων ονείρων
Χαρακτηριστικό
Icon αποτέλεσμα αποτέλεσμα:  κλασικό
Icon κάλυψη κάλυψη:  πλήρες
Icon ομάδα χρωμάτων ομάδα χρωμάτων:  γκρι
Περιγραφή
Δεν σταματάτε ποτέ να ονειρεύεστε και θέλετε συνεχώς να αλλάξετε την καθημερινή ζωή προς το καλύτερο; Το κεφάλι σας, παρά το γεγονός ότι είναι βυθισμένο στον ψυχρό, υπολογιστικό κόσμο των επιχειρήσεων και των άψυχων αριθμών, δεν έχει ξεχάσει τα ιδανικά σας; Το υβριδικό βερνίκι Blue Grey από την ειδική συλλογή Business Line εκφράζει απόλυτα τη μοναδικότητά σας! Ίσως ονειρεύεστε μια διαφορετική απόχρωση που να αναδεικνύει καλύτερα την προσωπικότητά σας σε επαγγελματικά περιβάλλοντα; Η συλλογή Business Line συνιστάται να την περιηγηθείτε στο σύνολό της!
Χρόνος ωρίμανσης
Λαμπτήρας UV LED 12 W - 60 sec.
Λαμπτήρας UV LED 24W/36 - 30 sec.
Λαμπτήρας UV LED 24W/48 - 30 sec.
Λαμπάδα Diamond UV LED 24W/48 - 30 sec.
Λάμδα Diamond UV LED 36W/54 - 30 sec.
Χρήση των
Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα Semilac® Color πάνω από το σκληρυμένο στρώμα Semilac® Base και, στη συνέχεια, σκληρύνετε κάτω από τη λάμπα UV. Ποτέ μην εφαρμόζετε απευθείας στο νύχι. Για ένα όμορφο αποτέλεσμα, εφαρμόστε τη δεύτερη στρώση Semilac® Color. Ολοκληρώστε το μανικιούρ με την εφαρμογή και τη σκλήρυνση του Semilac® Top.