ΔΩΡΕΆΝ ΑΠΟΣΤΟΛΉ ΑΠΌ 50 ΕΥΡΏ
Φόρτωση...
Διακοπτόμενο προϊόν
Ημιμόνιμο βερνίκι

190 Powder Beige 7 ml

Λυπούμαστε, αλλά το επιλεγμένο προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο για την προσφορά μας. Εργαζόμαστε συνεχώς σε νέα προϊόντα και αναπτύσσουμε τη συλλογή μας, γι' αυτό ρίξτε μια ματιά στις προτάσεις μας παρακάτω.
Δείτε τα σχετικά προϊόντα

  • Δωρεάν παράδοση από €50
  • 30 ημέρες για την επιστροφή των αγορών
  • Αποστολή σε 7 εργάσιμες ημέρες
  • Προϊόντα κορυφαίας ποιότητας

Δείξε τη δύναμη του μπεζ
Χαρακτηριστικό
Icon αποτέλεσμα αποτέλεσμα:  κλασικό
Icon κάλυψη κάλυψη:  πλήρες
Icon ομάδα χρωμάτων ομάδα χρωμάτων:  Μπεζ
Περιγραφή
Ένα φαινομενικά κλασικό μπεζ, αλλά ωστόσο με μια μικρή ροζ πινελιά. Πάρτε το μαζί σας σε μια επαγγελματική συνάντηση - με τη μορφή ενός προσεγμένου μανικιούρ, φυσικά! Θα κάνει όμορφη αντίθεση με τη σοβαρότητα ενός επίσημου στυλ, αλλά θα του προσθέσει και ελαφρότητα! Γιατί η δύναμη -συμπεριλαμβανομένης και της γυναικείας σας δύναμης- κρύβεται στη λεπτότητα! Ίσως κάποιο άλλο χρώμα από την εκτεταμένη συλλογή μας Business Line να ταιριάζει στο στυλ σας; Δημιουργήθηκε ειδικά για τις γυναίκες που ασχολούνται με τις επιχειρήσεις!
Χρόνος ωρίμανσης
Λαμπτήρας UV LED 12 W - 60 sec.
Λαμπτήρας UV LED 24W/36 - 30 sec.
Λαμπτήρας UV LED 24W/48 - 30 sec.
Λαμπάδα Diamond UV LED 24W/48 - 30 sec.
Λάμδα Diamond UV LED 36W/54 - 30 sec.
Χρήση των
Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα Semilac® Color πάνω από το σκληρυμένο στρώμα Semilac® Base και, στη συνέχεια, σκληρύνετε κάτω από τη λάμπα UV. Ποτέ μην εφαρμόζετε απευθείας στο νύχι. Για ένα όμορφο αποτέλεσμα, εφαρμόστε τη δεύτερη στρώση Semilac® Color. Ολοκληρώστε το μανικιούρ με την εφαρμογή και τη σκλήρυνση του Semilac® Top.