ΔΩΡΕΆΝ ΑΠΟΣΤΟΛΉ ΑΠΌ 50 ΕΥΡΏ
Φόρτωση...
Διακοπτόμενο προϊόν
Ημιμόνιμο βερνίκι

186 Kaymak Sweet 7 ml

Λυπούμαστε, αλλά το επιλεγμένο προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο για την προσφορά μας. Εργαζόμαστε συνεχώς σε νέα προϊόντα και αναπτύσσουμε τη συλλογή μας, γι' αυτό ρίξτε μια ματιά στις προτάσεις μας παρακάτω.
Δείτε τα σχετικά προϊόντα

  • Δωρεάν παράδοση από €50
  • 30 ημέρες για την επιστροφή των αγορών
  • Αποστολή σε 7 εργάσιμες ημέρες
  • Προϊόντα κορυφαίας ποιότητας

Φθινοπωρινό μουσταρδί κίτρινο
Χαρακτηριστικό
Icon αποτέλεσμα αποτέλεσμα:  κλασικό
Icon κάλυψη κάλυψη:  πλήρες
Icon ομάδα χρωμάτων ομάδα χρωμάτων:  κίτρινο
Περιγραφή
Αυτό που εκτιμούμε περισσότερο είναι οι γεύσεις που είναι εκλεπτυσμένες, πολυεπίπεδες και ικανές να μας εκπλήσσουν με κάθε μπουκιά, αποκαλύπτοντας σταδιακά τις ιδιότητές τους. Αυτή η καστανόξανθη απόχρωση του κίτρινου διαμορφώθηκε με βάση ακριβώς τέτοια πιάτα. Συνδυάζει το γλυκό με το πικάντικο για να δημιουργήσει μια απόχρωση μελιτώδους απαλότητας με νύχι μουστάρδας. Αφεθείτε σε αυτή την αμφίσημη πρόταση για τη γυναίκα που της αρέσει να συνδυάζει τα άκρα! Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι το χρώμα έχει υψηλή περιεκτικότητα σε χρωστικές ουσίες. Για το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, συνιστούμε να το εφαρμόσετε πάνω σε μια ελαφριά βάση και να παρατείνετε το χρόνο σκλήρυνσης. Ποιες άλλες γεύσεις μπορούν να εμπνεύσουν τη δημιουργία υβριδικών βερνικιών; Μάθετε το εξερευνώντας ολόκληρη τη συλλογή Flavours.
Χρόνος ωρίμανσης
Λαμπτήρας UV LED 12 W - 2 x 60 sec.
Λαμπτήρας LED UV 15W/24- 60 sec.
Λαμπτήρας UV LED 24W/48 - 60 sec.
Λαμπτήρας UV LED 24W/36 - 60 sec.
Λάμπα Diamond UV LED 36W/54 - 60 sec.
Λάμπα Diamond UV LED 24W/48 - 60 sec.
Χρήση των
Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα Semilac® Color πάνω από το σκληρυμένο στρώμα Semilac® Base και, στη συνέχεια, σκληρύνετε κάτω από τη λάμπα UV. Ποτέ μην εφαρμόζετε απευθείας στο νύχι. Για ένα όμορφο αποτέλεσμα, εφαρμόστε τη δεύτερη στρώση Semilac® Color. Ολοκληρώστε το μανικιούρ με την εφαρμογή και τη σκλήρυνση του Semilac® Top.