ΔΩΡΕΆΝ ΑΠΟΣΤΟΛΉ ΑΠΌ 50 ΕΥΡΏ
Φόρτωση...
Διακοπτόμενο προϊόν
Ημιμόνιμο βερνίκι

172 Tango Amore 7 ml

Λυπούμαστε, αλλά το επιλεγμένο προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο για την προσφορά μας. Εργαζόμαστε συνεχώς σε νέα προϊόντα και αναπτύσσουμε τη συλλογή μας, γι' αυτό ρίξτε μια ματιά στις προτάσεις μας παρακάτω.
Δείτε τα σχετικά προϊόντα

  • Δωρεάν παράδοση από €50
  • 30 ημέρες για την επιστροφή των αγορών
  • Αποστολή σε 7 εργάσιμες ημέρες
  • Προϊόντα κορυφαίας ποιότητας

Λάμψη του τάνγκο με glitter
Χαρακτηριστικό
Icon αποτέλεσμα αποτέλεσμα:  λάμψη
Icon κάλυψη κάλυψη:  ημι-διαφανές
Icon ομάδα χρωμάτων ομάδα χρωμάτων:  Κόκκινο
Περιγραφή
Το τανγκό είναι ο χορός της ανεκπλήρωτης αγάπης. Εκφράζει το πάθος, αλλά και τον πόνο και τη λαχτάρα. Ντύστε τα νύχια σας με αληθινά, καυτά συναισθήματα που βράζουν από τα βάθη της καρδιάς σας! Αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από τον ρυθμό του αργεντίνικου χορού, ο οποίος επιτρέπει αρκετό αυτοσχεδιασμό και δίνει στη γυναίκα πολλά περιθώρια λόγου! Δεν χρειάζεται να συμφωνείτε με τα βήματα που σας επιβάλλει ο σύντροφός σας! Ρίξτε μια ματιά σε ολόκληρη τη συλλογή Danceflow! Εκεί θα βρείτε και τα υπόλοιπα χρώματα υβριδικών βερνικιών danceflow!
Χρόνος ωρίμανσης
Λαμπτήρας UV LED 12 W - 60 sec.
Λαμπτήρας UV LED 24W/36 - 30 sec.
Λαμπτήρας UV LED 24W/48 - 30 sec.
Λαμπάδα Diamond UV LED 24W/48 - 30 sec.
Λάμδα Diamond UV LED 36W/54 - 30 sec.
Χρήση των
Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα Semilac® Color πάνω από το σκληρυμένο στρώμα Semilac® Base και, στη συνέχεια, σκληρύνετε κάτω από τη λάμπα UV. Ποτέ μην εφαρμόζετε απευθείας στο νύχι. Για ένα όμορφο αποτέλεσμα, εφαρμόστε τη δεύτερη στρώση Semilac® Color. Ολοκληρώστε το μανικιούρ με την εφαρμογή και τη σκλήρυνση του Semilac® Top.