ΔΩΡΕΆΝ ΑΠΟΣΤΟΛΉ ΑΠΌ 50 ΕΥΡΏ
Φόρτωση...
Διακοπτόμενο προϊόν
Ημιμόνιμο βερνίκι

106 Wet Marengo 7 ml

Λυπούμαστε, αλλά το επιλεγμένο προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο για την προσφορά μας. Εργαζόμαστε συνεχώς σε νέα προϊόντα και αναπτύσσουμε τη συλλογή μας, γι' αυτό ρίξτε μια ματιά στις προτάσεις μας παρακάτω.
Δείτε τα σχετικά προϊόντα

  • Δωρεάν παράδοση από €50
  • 30 ημέρες για την επιστροφή των αγορών
  • Αποστολή σε 7 εργάσιμες ημέρες
  • Προϊόντα κορυφαίας ποιότητας

Η μελαγχολική ζεστασιά του marengo
Χαρακτηριστικό
Icon αποτέλεσμα αποτέλεσμα:  κλασικό
Icon κάλυψη κάλυψη:  πλήρες
Icon ομάδα χρωμάτων ομάδα χρωμάτων:  γκρι
Περιγραφή
Εμπνευσμένο από το χρώμα ενός χοντρού, σκούρου γκρι υφάσματος marengo. Ένα μανικιούρ που θα σας κρατήσει ζεστούς όταν το σώμα και η καρδιά σας χρειάζονται περιτύλιγμα. Χαρίστε στον εαυτό σας αυτή την ευδαιμονία, νιώστε ήρεμοι και ασφαλείς. Και να δείχνετε κομψή και λίγο μυστηριώδης! Στη δουλειά, στο σπίτι, στον κινηματογράφο ή ακόμα και στο Λούμπλιν! Για τουλάχιστον 21 ημέρες - τόσο καιρό θα μείνει μαζί σας το άψογο μανικιούρ της Semilac. Δεν είναι μόνο αυτό που έχουμε ετοιμάσει για εσάς στο πλαίσιο της συλλογής Black and White. Σας ενθαρρύνουμε να την περιηγηθείτε ολόκληρη!
Χρόνος ωρίμανσης
Λαμπτήρας UV LED 12 W - 60 sec.
Λαμπτήρας UV LED 24W/36 - 30 sec.
Λαμπτήρας UV LED 24W/48 - 30 sec.
Λαμπάδα Diamond UV LED 24W/48 - 30 sec.
Λάμδα Diamond UV LED 36W/54 - 30 sec.
Χρήση των
Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα Semilac® Color πάνω από το σκληρυμένο στρώμα Semilac® Base και, στη συνέχεια, σκληρύνετε κάτω από τη λάμπα UV. Ποτέ μην εφαρμόζετε απευθείας στο νύχι. Για ένα όμορφο αποτέλεσμα, εφαρμόστε τη δεύτερη στρώση Semilac® Color. Ολοκληρώστε το μανικιούρ με την εφαρμογή και τη σκλήρυνση του Semilac® Top.