ΔΩΡΕΆΝ ΑΠΟΣΤΟΛΉ ΑΠΌ 50 ΕΥΡΏ
Φόρτωση...
Διακοπτόμενο προϊόν
Ημιμόνιμο βερνίκι

062 Poppy Red 7 ml

Λυπούμαστε, αλλά το επιλεγμένο προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο για την προσφορά μας. Εργαζόμαστε συνεχώς σε νέα προϊόντα και αναπτύσσουμε τη συλλογή μας, γι' αυτό ρίξτε μια ματιά στις προτάσεις μας παρακάτω.
Δείτε τα σχετικά προϊόντα

  • Δωρεάν παράδοση από €50
  • 30 ημέρες για την επιστροφή των αγορών
  • Αποστολή σε 7 εργάσιμες ημέρες
  • Προϊόντα κορυφαίας ποιότητας

Κόκκινο καρυκευμένο με πορτοκάλι
Χαρακτηριστικό
Icon αποτέλεσμα αποτέλεσμα:  κλασικό
Icon κάλυψη κάλυψη:  πλήρες
Icon ομάδα χρωμάτων ομάδα χρωμάτων:  Κόκκινο
Περιγραφή
Κομψό και κλασικό ή με μια δόση κοριτσίστικης τρέλας; Κάθε μέρα βρίσκεστε αντιμέτωπες με τη δύσκολη επιλογή του ποια εκδοχή του εαυτού σας θα ηγηθεί του δρόμου. Με αυτό το κόκκινο υβριδικό βερνίκι στα νύχια σας, δεν χρειάζεται να εγκαταλείψετε τίποτα. Εξάλλου... ο καφές αποκλείει το τσάι; Ακριβώς!Το προτεινόμενο κόκκινο θα βρει τον δρόμο του τέλεια σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον, αναδεικνύοντας τον επαγγελματισμό και τη δύναμή σας στη λήψη ακόμα και δύσκολων αποφάσεων. Μετά τις 4 το απόγευμα, θα δεις μια υποψία πορτοκαλί χρώματος σε αυτό, το οποίο ήδη ετοιμάζεται για περιπέτειες - με εσένα και την αγαπημένη σου παρέα.Δείτε τις υπόλοιπες αποχρώσεις της συλλογής Semilac Hottie και ντύστε τον κόσμο σας με αυτές!
Χρόνος ωρίμανσης
Λαμπτήρας UV LED 12 W - 60 sec.
Λαμπτήρας UV LED 15W/24- 30 sec.
Λαμπτήρας UV LED 24W/36 - 30 sec.
Λαμπτήρας UV LED 24W/48 - 30 sec.
Λαμπάδα Diamond UV LED 24W/48 - 30 sec.
Λάμδα Diamond UV LED 36W/54 - 30 sec.
Χρήση των
Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα Semilac® Color πάνω από το σκληρυμένο στρώμα Semilac® Base και, στη συνέχεια, σκληρύνετε κάτω από τη λάμπα UV. Ποτέ μην εφαρμόζετε απευθείας στο νύχι. Για ένα όμορφο αποτέλεσμα, εφαρμόστε τη δεύτερη στρώση Semilac® Color. Ολοκληρώστε το μανικιούρ με την εφαρμογή και τη σκλήρυνση του Semilac® Top.