ΔΩΡΕΆΝ ΑΠΟΣΤΟΛΉ ΑΠΌ 50 ΕΥΡΏ
Φόρτωση...
Διακοπτόμενο προϊόν
Ημιμόνιμο βερνίκι

018 Cobalt 7 ml

Λυπούμαστε, αλλά το επιλεγμένο προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο για την προσφορά μας. Εργαζόμαστε συνεχώς σε νέα προϊόντα και αναπτύσσουμε τη συλλογή μας, γι' αυτό ρίξτε μια ματιά στις προτάσεις μας παρακάτω.
Δείτε τα σχετικά προϊόντα

  • Δωρεάν παράδοση από €50
  • 30 ημέρες για την επιστροφή των αγορών
  • Αποστολή σε 7 εργάσιμες ημέρες
  • Προϊόντα κορυφαίας ποιότητας

Η παγωμένη δροσιά του κοβαλτίου
Χαρακτηριστικό
Icon αποτέλεσμα αποτέλεσμα:  κλασικό
Icon κάλυψη κάλυψη:  πλήρες
Icon ομάδα χρωμάτων ομάδα χρωμάτων:  Μπλε
Περιγραφή
Αντιμετωπίζετε μια εποχή που απαιτεί ενέργεια και αποφασιστικότητα; Επιλέξτε τη δύναμη ενός έντονου, σκούρου μπλε βερνικιού που θα σας εμπνεύσει για δράση. Το εντυπωσιακό αλλά ταυτόχρονα διακριτικό χρώμα είναι κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα καταστάσεων - διαπραγματεύσεις, επαγγελματικές συναντήσεις και... ένα ραντεβού. Είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει ηλεκτρισμένη εντύπωση στους καθημερινούς σας συντρόφους. Είστε στο στοιχείο σας με το νερό; Τότε η συλλογή Ocean Dream είναι φτιαγμένη για εσάς! Ανακαλύψτε όλες τις αποχρώσεις της σήμερα!
Χρόνος ωρίμανσης
Λαμπτήρας UV LED 12 W - 60 sec.
Λαμπτήρας UV LED 15W/24- 30 sec.
Λαμπτήρας UV LED 24W/36 - 30 sec.
Λαμπτήρας UV LED 24W/48 - 30 sec.
Λαμπάδα Diamond UV LED 24W/48 - 30 sec.
Λάμδα Diamond UV LED 36W/54 - 30 sec.
Χρήση των
Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα Semilac® Color πάνω από το σκληρυμένο στρώμα Semilac® Base και, στη συνέχεια, σκληρύνετε κάτω από τη λάμπα UV. Ποτέ μην εφαρμόζετε απευθείας στο νύχι. Για ένα όμορφο αποτέλεσμα, εφαρμόστε τη δεύτερη στρώση Semilac® Color. Ολοκληρώστε το μανικιούρ με την εφαρμογή και τη σκλήρυνση του Semilac® Top.