ΔΩΡΕΆΝ ΑΠΟΣΤΟΛΉ ΑΠΌ 50 ΕΥΡΏ
Φόρτωση...

01 Φύλλο μεταφοράς Semilac Silver

1,75 €
Θα κερδίσετε Semilac points 20 Ημι-σημεία

  • Δωρεάν παράδοση από €50
  • 30 ημέρες για την επιστροφή των αγορών
  • Αποστολή σε 7 εργάσιμες ημέρες
  • Προϊόντα κορυφαίας ποιότητας

Κοσμήματα

μανικιούρ

Είναι μια εξαιρετική ιδέα όταν αναζητάτε έναν απλό τρόπο για να διαφοροποιήσετε το αγαπημένο σας μανικιούρ και να προσθέσετε μια πινελιά κομψότητας.

Απλό

εφαρμογή

Είναι πολύ εύκολο να εφαρμόσετε τα διακοσμητικά στο νύχι, απλά βυθιστείτε ελάχιστα στο μη σκληρυμένο προϊόν και σκληρύνετε.

Διάφορα

σχέδια

Τα διακοσμητικά είναι ένας απλός και αποτελεσματικός τρόπος για να διαφοροποιήσετε το σχέδιο των νυχιών σας, επιλέξτε τα σχέδια που ταιριάζουν καλύτερα και πειραματιστείτε.

Για κάθε

ευκαιρία

Αυτή είναι μια ιδανική επιλογή διακόσμησης για κάθε γιορτή όπου η εμφάνιση εντυπωσιακών διακοσμητικών στοιχείων θα είναι κατάλληλη.

Χαρακτηριστικό
Icon ομάδα χρωμάτων ομάδα χρωμάτων:  ασημένιο
Περιγραφή

Το φύλλο μεταφοράς Blooming Flowers καθιστά γρήγορη και εύκολη τη δημιουργία ενός εντυπωσιακού μανικιούρ για ειδικές περιστάσεις. Είναι ο τέλειος τρόπος για να ενισχύσετε την εμφάνισή σας με ένα ντελικάτο και κομψό μανικιούρ. Αυτό το διαφανές φύλλο λειτουργεί τέλεια τόσο με ανοιχτά όσο και με φωτεινά χρώματα. Δοκιμάστε το μόνοι σας και αφήστε τη φαντασία σας να οργιάσει για να δημιουργήσετε εξαιρετικά μανικιούρ! Μπορείτε να εφαρμόσετε το φύλλο πάνω από ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών και τζελ. Σας συμβουλεύουμε να κολλήσετε το φύλλο με κόλλα φύλλου μεταφοράς Semilac, αλλά μπορεί επίσης να κολλήσει στο στρώμα διασποράς που αφήνει ένα ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών.το φύλλο μεταφοράς μπορεί να εφαρμοστεί σε ολόκληρο το νύχι ή με πιο στοχευμένο τρόπο, κολλώντας μόνο ένα μικρό μέρος σε μια συγκεκριμένη περιοχή του νυχιού. Φανταστείτε όλες τις δυνατότητες που σας ανοίγονται!

Η δύναμη της ακρίβειας στα χέρια μας

Η δύναμη της ακρίβειας στα χέρια μας

Η δύναμη της εμπιστοσύνης είναι στα χέρια μας

Έχετε ερωτευτεί τα καλλυντικά Semilac και δεν θα σας απογοητεύσουμε:

Οι κριτικές σας

We are looking for reviews for this product...

Κανείς δεν έχει αξιολογήσει αυτό το προϊόν ακόμα

Γράψτε μια κριτική
Προσθέστε τη δική σας κριτική
Πληκτρολογήστε το μια ανασκόπηση για το.
01 Folia transferowa Semilac Silver

01 Φύλλο μεταφοράς Semilac Silver

υποχρεωτικά πεδία