001 Ημιμόνιμο βερνίκι Semilac Strong White 7ml

001 Ημιμόνιμο βερνίκι Semilac Strong White 7ml
9,97 €
-
+

#001

Ιδανικό για το χαμόγελο του γαλλικού, για σχέδια, καθώς και για το εξαιρετικά μινιμαλιστικό λευκό μανικιούρ. Συνίσταται και για εφαρμογή κάτω από ημιδιάφανα χρώματα για πιο έντονο αποτέλεσμα.

Καλυπτικότητα χρώματος: Πλήρης κάλυψη

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Υψηλής περιεκτικότητας σε χρωστική βερνίκι. Συνιστούμε να αυξήσετε το χρόνο πολυμερισμού και να εφαρμόζετε λεπτές στρώσεις.

Δείτε περισσότερα
Χρήση
Εφαρμόστε μια λεπτή στρώση ημιμόνιμου χρώματος Semilac, πάνω στην πολυμερισμένη βάση Semilac® Base και πολυμερίστε σε λάμπα UV, LED ή UV/LED. Για πιο έντονο αποτέλεσμα, μπορείτε να επαναλάβετε την διαδικασία.Μην εφαρμόζετε το ημιμόνιμο χρώμα απευθείας στην φυσική πλάκα του νυχιού. Τέλος, για να ολοκληρώσετε την διαδικασία εφαρμόστε το Semilac® Top και πολυμερίστε. Δείτε περισσότερα
Χρόνος πολυμερισμού
Λάμπα UV LED 6 W – 4 x 45 sec.
Λάμπα UV LED 36 W – 2 x 30 sec.
Λάμπα UV 36 W – 2 x 120 sec. Δείτε περισσότερα
Για επαγγελματική χρήση
Τα ημιμόνιμα βερνίκια Semilac® προορίζονται για επαγγελματική χρήση. Για να ολοκληρώσετε ένα πλήρως ικανοποιητικό και ασφαλές μανικιούρ, συστήνουμε την παρακολούθηση σεμιναρίων. Δείτε περισσότερα

Ημιμόνιμα βερνίκια Semilac - ποιότητα ντυμένη με χρώμα!

Τα ημιμόνιμα βερνίκια Semilac χαρακτηρίζονται από την υψηλότερη ποιότητα. Επιλέγοντάς τα μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι επενδύετε σε ένα προϊόν, που έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με τις διαδικασίες ISO 22716 και έχει τα απαραίτητα πιστοποιητικά και εγκρίσεις. Το ημιμόνιμο βερνίκι Semilac είναι, επίσης, ένα πλούσιο σε χρώμα. Η μεγάλη μας συλλογή μας θα σας επιτρέψει να επιλέξετε το χρώμα που ονειρεύεστε!

Λευκό ημιμόνιμο βερνίκι Semilac - ένα πλήθος χρήσεων!

Το λευκό ημιμόνιμο βερνίκι Semilac είναι ένα κλασικό χρώμα. Η δύναμη αυτής της θέσης δεν έγκειται μόνο στην υψηλή ποιότητα, αλλά και στη διαχρονικότητα του χρώματος! Το λευκό είναι πάντα και παντού! Μπορείτε να εμπλουτίσετε την εμφάνισή σας με αυτό, να δημιουργήσετε ένα επαγγελματικό γαλλικό μανικιούρ ή να δώσετε ένταση στπ πολύχρωμο μανικιούρ σας!

Το Semilac Strong White ημιμίνιμο βερνίκι είναι άψογο! Θα σας χαρίσει το απόλυτο λευκό με πλήρη κάλυψη. Το λευκό ημιμόνιμο βερνίκι μας μπορεί να σας συνοδεύσει σε μια από τις πιο σημαντικές ημέρες στη ζωή σας! Το λευκό ημιμόνιμο βερνίκι κατά τη διάρκεια του γάμου μπορεί πραγματικά να παίξει το πρώτο ρόλο και να είστε σίγουροι ότι θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας και θα εγγυηθεί μια τέλεια εμφάνιση για τα νύχια σας!

Ημιμόνιμα βερνίκια νυχιών - χρώματα με διπλάσιο χρόνο πολυμερισμού!

Το ημιμόνιμο βερνίκι μπορεί να έχει υπέροχο! Η ευρεία παλέτα Semilac περιλαμβάνει, επίσης, χρώματα με πολύ μεγάλη ποσότητα χρωστικής. Αυτός ο τύπος ημιμόνιμου βερνικιού παρέχει αληθινό πλούσιο χρώμα, ωστόσο απαιτείται διπλάσιος χρόνος πολυμερισμού. Θυμηθείτε να εφαρμόσετε λεπτές στρώσεις!

Να φυλάσσεται σε μέρος μακριά από παιδιά. Να αποφεύγεται η επαφή με το δέρμα και τα μάτια. Να μην χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις οποιασδήποτε ευαισθησίας σε οποιοδήποτε συστατικό του προϊόντος. Να μην χρησιμοποιείται σε περίπτωση βλαβών ή ασθενειών της φυσικής πλάκας του νυχιού. Σε περίπτωση οποιασδήποτε ανεπιθύμητης αντίδρασης ή εμφάνιση υπερευαισθησίας, όπως αίσθηση καψίματος, κνησμό, ερυθρότητα κτλ. είναι απαραίτητο να διακόψετε την τοποθέτηση του προϊόντος. Το προϊόν θα πρέπει να εφαρμόζεται σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσεως και όχι μετά την ημερομηνία λήξεως. Η ημερομηνία λήξεως, ο serial number και ο αριθμός παρτίδας αναγράφονται στο αυτοκόλλητο στο πλάι της συσκευασίας. Να αποφεύγεται η απευθείας έκθεση στον ήλιο ή η παρατεταμένη έκθεση σε UV ακτινοβολία.
• οποιαδήποτε ένδειξη ασθένειας της φυσικής πλάκας του νυχιού: όπως μύκητες των νυχιών αλλά της γύρω περιοχής, παρωνυχία, μυκητίαση στην γύρω περιοχή εργασίας, κονδυλώματα επωνυχιών , ψωρίαση νυχιών κ.α. • ξεφλούδισμα της φυσικής πλάκας του νυχιού • φλεγμονή ή αλλεργίες • τραυματισμούς των νυχιών, μολύνσεις των νυχιών και της γύρω περιοχής • ερεθισμός του δέρματος και της φυσικής πλάκας των νυχιών που προκύπτουν κατά την εφαρμογή του μανικιούρ, π.χ. κατά τη διάρκεια της αφαίρεσης επωνυχίων • ευαισθησία σε οποιοδήποτε συστατικό του προϊόντος
URETHANE ACRYLATE OLIGOMER, HYDROXYETHYL METHACRYLATE, HYDROXYCYCLOHEXYL PHENYL KETONE, PHENYL BIS(2,4,6-TRIMETHYLBENZOYL)-PHOSPHINE OXIDE, MAY CONTAIN (+/-), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491, CI 77510 (FERRIC FERROCYANIDE / FERRIC AMMONIUM FERROCYANIDE), CI 77289 (CHROMIUM HYDROXIDE GREEN), CI 77492, CI 77266, CI 77742 (MANGANESE VIOLET), MICA (CI 77019) & CI 77891 & CI 77499 & TIN OXIDE (CI 77861).
Οι κριτικές σας

Ανυπομονούμε να βαθμολογήσετε το προίόν...

Το προϊόν δεν έχει ακόμα αξιολογηθεί

Καταχωρήστε την κριτική σας
Καταχωρήστε την κριτική σας

Γράψτε μια κριτική

001 Ημιμόνιμο βερνίκι Semilac Strong White 7ml

001 Ημιμόνιμο βερνίκι Semilac Strong White 7ml
Η Βαθμολογία σας
απαραίτητα πεδία